woensdag 3 oktober 2018

Soorten heggen

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen.

Alle merken voor de laagste prijs. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Hoge, wintergroene hagen zorgen voor privacy, lage haagjes geven de lijnen aan en brede, losse hagen passen in grote, informele tuinen. Er zijn zoveel verschillende haagplanten, voor elk doel is wel een geschikte soort te vinden. De mooiste hagen kun je bekijken in de video.


Meestal bestaat een heg uit struiken van slechts één soort , maar u kunt ook een groene afscheiding maken zoals de natuur dit zou doen door combinaties aan te planten. Deze combinatiehagen worden steeds populairder, al is daar meer ruimte voor nodig. Natuurlijke heggen kunnen uit allerlei soorten heesters en combinaties ervan bestaan.

Sommige heggen zijn tuinafscheidingen, andere worden gebruikt tussen terrassen, borders, in groenstroken of als erfafscheiding. Naast verschillende toepassingen, zijn er ook heel veel verschillende struiken en bomen die als heggen gebruikt kunnen worden. Al die verschillende soorten heggen kun je vinden op onze website.


Voor je een heg kiest, moet je je afvragen wat je heg in de toekomst moet bieden. Moet ze als afscheiding dienen, tegen nieuwsgierige blikken beschermen of er gewoon mooi uitzien? Hier vind je een aantal voorbeelden van verschillende heggen en hun bijbehorende voor- en nadelen. Men heeft de keuze uit vele mogelijkheden: heg , houten hek, gaashek, muur, aarden wal, beplante muur van vormstenen enzovoort. Elk van deze soort afscheiding bergt weer tal van mogelijkheden in zich.


In dit artikel bespreken we het gebruik van heggen als afscheiding van een tuin. De heg Omheiningen van planten noemt men heggen of hagen. Als u een heg wilt planten moet u dus haagplanten kopen, daar komt het kortweg op neer. Wij verlopen heggen en delen informatie over heggen , van praktische tips tot achtergrondartikelen als dit artikel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.


Kies je bijvoorbeeld voor een snelgroeiende, een bladverliezende of een wintergroene haag? Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en afgeschermd voor blikken van buitenaf. Wintergroene haagplanten groeien in uw tuin uit tot prachtige, dichte heggen.

Sommige soorten hebben daar wel best wat tijd voor nodig. Wilt u niet wachten op uw wintergroene haag? We verkopen ook kant-en-klare hagen, dan worden er bij u dus haagplanten bezorgd die zodra u ze neer zet een volle heg vormen. Het is tegenwoordig snel en gemakkelijk om haagplanten online te kopen.


Het grootste online winkelcentrum. Onze moderne website helpt u bij het maken van de beste keuze. Naast de bekende soorten haagplanten vindt u bij ons ook de wat meer unieke soorten die in andere winkels vaak maar weinig aandacht krijgen.


Heggen als afscherming en tegen inkijk – voordat je beslist welk soort heg je wilt gaan planten, moet je erover nadenken aan welke eisen de heg moet voldoen. Meer informatie vind je hier bij HORNBACH! Eerst en vooral moet je voor jezelf uitmaken welke haag je wenst. Haagplanten vind je in verschillende soorten , groottes en planttypes. Naast de bladverliezende en bladhoudende soorten zijn er ook soorten die als ‘half-wintergroen’ kunnen worden omschreven of soorten die een deel van het verdorde herfstblad behouden tot in de lente.


Heggen en hagen, keuze maken, planten en verzorgen Een haag is uw beste vriend als het aan komt op privacy, echter, de keuze van een haag is niet de meest simpele. Ieder van onze producten, dus ook onze heggen , worden door onszelf gekweekt. Dit gebeurt in een tunnel, kas of volle grond: afhankelijk van de soort. Dankzij de kennis waarover wij beschikken, kunnen wij u perfect van advies voorzien. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze heggen en welke haagsoort geschikt is voor uw tuin en uw.


Bureau Heggen levert bomen en struiken. We leggen ons toe op inheemse soorten die in de meeste gevallen biologisch geteeld worden en van autochtone herkomst zijn. Doordat ze hier al duizenden jaren voorkomen zijn ze helemaal aangepast aan de groeiomstandigheden en de natuur in onze regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts