dinsdag 2 april 2019

Barbecue boretti carbone

Barbecue boretti carbone

Kies uit producten vanaf € 300. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Ben jij een liefhebber van een kolenbarbecue? Het unieke aan deze houtskoolkeuken is het vlak waar de kolen op liggen. Boretti Carbone : de grootste buitenkeuken!


Barbecue boretti carbone

Met de handige zwenkhendel kan dit eenvoudig naar boven en naar beneden worden gebracht. De barbecue heeft een klassieke uitstraling, heeft een stevig onderstel en veel werkruimte, dankzij het werkblad en de onderste plank. Uniek aan de Carbone is de verstelbare kolenbak. De aslade schuif je eenvoudig onder de Carbone vandaan om hem te legen, ideaal. Tijdens het barbecueën gebruik je de flessenopener om je gezelschap van een drankje te voorzien.


Schoonmaken gaat al net zo veilig en makkelijk. Na een gezellige barbecue kunt u eenvoudig de aslade onder de Carbone buitenkeuken vandaan schuiven om deze te legen. Specialistisch advies nodig?


Help anderen en geef jouw mening over dit product. Kortom, deze Carbone is een topdesign barbecue van hoogstaande kwaliteit en is eenvoudig in gebruik. Absoluut geen spijt van gehad. Wil je een houtskoolbarbecue met een optimale temperatuurcontrole? Een mooie BBQ om te zien en veelzijdig te gebruiken van grillen, roken, slow cooking etc alles is mogelijk.


De houtskoolbarbecue heeft namelijk een kolenvlak dat je van boven naar beneden verstelt met de zwenkhendel. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen, zonder hierbij je handen te branden. Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues. Bel, Mail, chat of kom langs! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Barbecue boretti carbone

You can use the bottle opener as you barbecue to offer your guests a drink. Thanks to the four air vents, you decide the temperature and the height of the charcoal rack is easy to adjust. For the ultimate barbecue experience with a charcoal barbecue , the Carbone is the way to go. U kunt op deze manier continu de temperatuur aanpassen aan het gerecht dat u bereidt, zonder het risico uw handen te branden. U kunt na gebruik van de barbecue en wanneer deze is afgekoel eenvoudig de aslade onder de Outdoor Kitchen vandaan schuiven om deze te legen.


Wanneer je hieronder doorklikt kom je bij de partner van de BBQ Vergelijker waar je altijd de beste prijs vindt. Ben je dus op zoek naar Barbecues die Voor 23. Uniek bij deze barbecue is de kolenbak, deze is met een handige hendel in hoogte te verstellen.


In combinatie met de luchtschuiven kan continu de temperatuur aanpassen aan het gerecht dat u bereidt. Verder staan ze beide op wielen, ik wil hem op een stenen tafel plaatsen, is dat mogelijk? Kortohoogstaande kwaliteit, topdesign en eenvoudig in het gebruik.


Dankzij de solide en elegante trolley die voorzien is van een opklaptafel en handvat, is de Borreti Carbone eenvoudig te verplaatsen. Iemand ervaring met deze barbecues ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts