donderdag 20 juni 2019

Hocker loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Een hocker is een voetenbankje, dat het mogelijk maakt om op een heel ontspannen manier in de tuin te gaan zitten.

De hockers zijn beschikbaar in een aantal verschillende materialen, waardoor je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een exemplaar van hout, riet of aluminium. Hocker kopen – de mooiste aanbiedingen! Gratis verzending Laagste prijs Webshop keurmerk.


Bestel je nieuwe hocker op LOUNGESET. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Koop nu en betaal pas over dagen!


De set staat laag tegen de gron wat een mooi afgesloten geheel geeft. De meubelen hebben een aluminium frame met gevlochten wicker in de kleur grijs. Met de losse elementen kun je schuiven, zodat je van de bubalou elke gewenste zithoek maakt.

De loungeset kan in de toekomst oneindig uitgebreid worden met andere elementen. Deze loungeset Long Island van het merk whkmp's own is een originele loungeset die perfect past in een tuin met groen. Wicker Loungesets koop je eenvoudig online bij bol. De bamboe stokken zijn allemaal nét iets anders, waardoor iedere loungebank uniek is.


Antraciet grijs met kussens. De set is gebruikt, maar nog in goede staat. Loungeset tuin meubels terras bank stoel tafel hocker -tafel. De Triniti Cubus hocker in de kleur antraciet is een prachtige toevoeging van je tuinmeubelen in jouw tuin.


De hocker heeft een strak design en is gemaakt van sunbrella materiaal. Triniti geeft op haar volledige assortiment jaar garantie. In een handomdraai bij u geleverd. Groot assortiment Loungesets.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Mooie, compacte loungeset waarin je heerlijk tot rust kunt komen. In deze loungeset kun je een lekker drankje doen, maar ook liggend een boek lezen in het zonnetje.

Het is al jaren één van de meest populaire loungesets uit de collectie. Met deze set geniet je echt van iedere zomerse dag. De Lyon loungeset past door zijn vorm en afmetingen in. Maak uw loungeset El Toro Marron helemaal af met deze bijpassende hocker. De hocker kan gebruikt worden als verlengstuk van de loungebank of als losstaand element, zo kunt ieder gewenst moment de functie van de hocker veranderen.


Genieten in de tuin met Le Sud loungeset Ancona. Het mooie van deze loungeset. De loungehoekset maakt deel uit van de serie Torino en kan gecombineerd worden met bijpassende stoelen.


Kortom, deze loungeset is een goede toevoeging aan je tuin, veranda of dakterras! Met het gezin ultiem genieten op dit loungeset ? Schaf dan deze losse hocker aan om optimaal te relaxen! De California serie bestaat onder andere uit een 3-zits loungeset , een 2-zits loungeset en uit losse banken en stoelen.


Deze ruime collectie hocker hoezen biedt u de kans om een hocker hoes uit te kiezen in de zelfde kleur als uw loungebank of set.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts