maandag 17 juni 2019

Intranet groei en bloei

Om toegang te krijgen tot de intranetsite log je in met je lidnummer en postcode. Bestuursleden met Belgische adressen kunnen dus ook gewoon met de eigen postcode inloggen. Het wachtwoord heb je toegestuurd gekregen bij je. Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN.


Voor wie is het bedoeld en wat wordt er gedaan of waar kun je aan mee doen?

Een antwoord hierop wordt gegeven in onderstaand landelijk filmpje. Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Er worden veel activiteiten op dit gebied georganiseerd om de kennis op deze gebieden te vergroten. In de herfst- en wintermaanden wordt er ook veel aandacht aan het bloemschikken besteeds.


November en december zijn de sfeermaanden bij uitstek. Met de feestdagen voor de boeg wil iedereen zijn huis zo gezellig mogelijk inrichten. Om inspiratie op te doen om het eigen interieur in kerstsfeer te brengen, wordt door onze afdeling op woensdag november traditiegetrouw de Grote Kerstshow gepresenteerd.

Of wilt u er meer over leren. De afdeling omvat naast Assen o. Witten, Smilde, Rolde en Appelscha en heeft rond de 2leden. Alle leden krijgen, maandelijks een e-mail nieuwsflits en twee maal per jaar een uitgebreide nieuwsbrief.


Zoals jullie zien heeft onze website een flinke gedaanteverwisseling ondergaan. Dat was nodig om twee redenen. Ten eerste het platform, de software basis, waarop de site gebouwd is was sterk verouderd en werd derhalve niet meer aangepast aan moderne inzichten en beveiliging.


Van tuingereedschap, snoeigereedschap, handschoenen, zaaien en kweekproducten en veel meer! We bieden onze leden een breed programma bestaande uit lezingen, bloemschikcursussen en workshops, tuinreizen, open tuindagen en nog veel meer. Op deze site vindt u alle infornatie over de vereniging, haar activiteiten en de contactadressen. Onze afdeling heeft ongeveer 2leden.


Van deze leden woont ongeveer veertig procent in Almelo, de rest komt uit de omliggende dorpen en gemeenten. Houdt u van groen, bloemen en planten? Hebt u plezier in tuinieren? Onze leden wonen onder andere in Voorne-Putten.


Je zit jezelf in de weg en komt niet verder. Misschien heb je opvoedingsvragen, kampt je kind met angsten, slaapproblemen of wordt het gepest?

Ook dan ben je bij Praktijk Groei tot Bloei aan het juiste adres. Je kan Plek gebruiken als sociaal intranet , communityplatform of samenwerk- plek voor zelfsturende teams. Plek is slim, simpel, snel en veilig. Communities, ledenorganisaties en verenigingen komen tot bloei op Plek.


Groei en Bloei afdeling Goes organiseert op mei de jaarlijkse groenmarkt. Groenmarkt van Groei - en Bloei. Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. BlikvangersPRijs voor afdeling Deventer e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts