dinsdag 25 juni 2019

Cranenbroek loungebank

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bestel Online of Bezoek de Winkel. Vindt hier de Perfecte Bank voor u! Betaalbare, Deense design banken. Meld u aan voor onze nieuwsbrief!


Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.

Lifestyle Lagos lounge tuinbank 3-zits Ben je op zoek naar een strak vormgegeven aluminium loungebank en wil je liever geen vlechtwerk? Dan is deze Lagos loungebank een uitstekende keuze. Een volledig aluminium loungebank in de kleur antraciet met comfortabele lounge kussens.


De loungebank is geheel van aluminium gemaakt en volledig. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. Mooie steigerhouten loungeset compleet met loungebank , tafel, stoelen en outdoor kussens. Deze loungeset heeft een robuuste uitstraling en heeft een open achterkant waardoor de set licht is en gemakkelijk te verplaatsen is.


De open achterkant geeft een moderne look (zie laatste foto). De gehele set staat op houten pootjes waardoor eventueel.

Voor een loungebank heb al snel een plekje buiten in de tuin. Een lounge tuinbank kan een grote hoekbank zijn, maar er zijn ook kleinere formaten voor kleine terrassen of balkons. Van hout, bamboe of wicker: er is altijd een loungebank die past bij jou en in jouw tuin. Schuif de voorkant uit, klap het kussen uit en leg je… Meer.


Zoek naar lounge bank op de nieuwe KensaQ. Tuinmeubelhoezen koop je eenvoudig online bij bol. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Bois le Duc is beschikbaar bij Van Cranenbroek voor de prijs van €369. Zoekt u een loungebank voor in de tuin? Dan is het van belang dat het zitcomfort op orde is en het design bij uw tuin past.


Als u nog nooit voor een loungebank heeft gekeken zult u er versteld van staan wat er op het gebied van loungebanken mogelijk is. Alleen al wanneer het om de vormgeving en het materiaal gaat is er van alles. Een toffe loungeset gemaakt van steigerhout.


Deze set bestaat uit een loungebank , twee bijpassende stoelen en een hocker. Wie wil er nou niet lekker genieten in de zon? Deze tuinset staat op hardhouten blokjes, zodat het product los van de grond staat, zodat er geen grondvocht in de houten bank kan trekken.


De achterkant van de bank is open.

Naast tuin lougesets die hip zijn, hebben wij ook tijdloze klassiekers. Je kunt bij ons voor iedere stijl, smaak en voor ieder budget terecht. Geniet van het zomerweer door de hele dag in je tuin te ontspannen op een loungeset. Bij Praxis vind je een ruime keuze aan tuinmeubelen.


Hallo ik ben Giel van Tuinkussenshop. Loungeset kopen bij Praxis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts