dinsdag 18 juni 2019

Wijnrek maken van steigerhout

Bekijk wat de beste wijnrekken zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Shop Schoenen, Kleding En Accessories. Wijnrek maken , gratis doe het zelf bouwtekeningen. Wijnrekken en houders voor wijnflessen voor op tafel.


Houten wijnkasten die je zelf kunt maken van steigerhout planken van de sloop.

Kist van steigerhout met een deksel. Steigerhout barkruk maken naar voorbeeld van de Praxis. Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout.


Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken , doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal. Natuurlijk zijn er heel veel houtsoorten die jij kan gaan gebruiken voor het maken van een houten wijnrek. De keuze die jij daarin maakt heeft natuurlijk te maken met hoeveel geld jij wil spenderen aan het zelf maken van een wijnrek , en welke houtsoort er bij jou interieur past.


Zelf een wijnrek maken – met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH!

Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap. Maak dan een wijnrek van pallethout! Het is een uniek wijnrek die je naar eigen smaak kan afmaken!


Wij helpen je graag met de opzet van het wijnrek met behulp van een stappenplan en een uitleg video. Bekijk het bord Doe-het-zelf wijnrekken van avan_zwol op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Doe het zelf, Houtwerk en Houten wijnrekken. Een wijnrek van steigerhout is niet alleen leuk om te hebben, maar ook ideaal om b. Strong woodworks maakt wijnrekken van steigerhout totaal naar jou wens.


Niet alleen het steigerhout heeft een verhaal, maar ook de mensen die het maken. In samenwerking met mensen van Pantar en HVO Querido biedt de werkplaats in Nederland een plek aan mensen die een geringe afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het hout en de mensen krijgen op deze manier een tweede kans om er iets moois van te maken.


Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Het is onze exclusieve nieuwe collectie kleding en accessoires. Ontdek onze iconische schoenen, kleding en meer online. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken.


Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!

Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Vans schoenen bestellen bij OTTO. Maar een wijnrek ontbreekt vaak nog, waardoor we de flessen maar her en der plaatsen. Of misschien is je huidige wijnrek wel te klein, waardoor alleen met een wijnrek maken er iets aan gedaan kan worden.


Staand wijnrek van steigerhout of wijnkast van steigerhout , met een aantal vakken om wijnflessen in te zetten. Leuk om op deze manier de wijnflessen in de woonkamer te plaatsen. In verschillende afmetingen te maken. Doe-Het-Zelf bouwpakket wandbord van oud of nieuw steigerhout. Gemakkelijk klusje, voorbeeld hoe je van pallets wijnrekken kunt maken die aan de wand hangen.


Onder het wijnrek hangen de wijnglazen klaar voor gebruik. X50x30cm het wijnrek kan ook in een andere afmeting of eventueel in een ander model. De wijnrekken maken we over het algemeen van gebruikt steigerhout. De vierkante kruizen waar we mee werken worden uiteraard netjes afgewerkt en geschuurd afgeleverd.


Ook kunt u een wijnrek in nieuw steigerhout bestellen, u kunt deze dan zelf naar wens verven of behandelen met een white of greywash. Stap 1: Zaag de pallet door met een handzaag (kies de gewenste maat) Stap 2: Zaag van steigerhout latjes met een hoogte van (en in ons geval een breedte van cm) Stap 3: Plaats latjes als opstaande randen aan onderste en middelste latten van de pallet en boor ze vast met de schroeven van 50mm. Stoer wijnrek gemaakt van steigerhout en leer. Dit wijnrek wordt met de hand gemaakt in ons atelier in Wormerveer.


De steigerhout plank van 100cm lang is licht grijs en biedt ruimte voor flessen. Aan de onderkant van de plank is een ruw stuk zwart leer bevestig zodat het wijnrek niet gaat schuiven. Nieuw steigerhout heeft een gelige, nieuwe uitstraling. Bij een binnenmeubel heeft het hout niet de kans om grijs te kleuren zoals buiten.


U kunt het meubel van nieuw steigerhout bijvoorbeeld beitsen met een white, grey of blackwash. Onderstaand wijnrek is 50×5 voor zo’n wijnflessen. Hieronder ziet u dat je geen hout hoeft te kopen om zelf een wijnrek te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts