woensdag 26 juni 2019

Loungeset met tafel

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Binnen dagen gratis thuisbezorgd!

Een tuintafel bestaat uit een tafelonderstel met daarop een tafelblad. Bij een wicker tuintafel zit er vaak een extra tafelblad op het onderstel, die voor meer stabiliteit op de tafel zorgt. De rattan loungeset is robuust genoeg om het hele jaar door buiten gebruikt te worden. Door het water- en weerbestendige PE rattan is de set. Hij kan gebruikt worden als stoelen met een tafel of als zonnebed met een tafel.


Dan is loungeset Tessel van Intratuin de ideale aanwinst!

Deze hippe loungeset siert moeiteloos iedere tuin door zijn elegantie, maar zal zeker niet onopgemerkt blijven door het unieke design. Bekijk alles met loungeset met hoge tafel ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Profiteer nu van onze einde seizoens uitverkoop! De voorzijde kunnen we open of dicht maken.


De tafel in de hoek is net zo hoog als de armleuningen en dat is 65cm hoog. Verder heeft de tafel een bovenblad van 80x80cm. Mocht u geen tafel in de hoek willen, maar een doorlopende rugleuning, ook dat kunnen we maken, klik dan hier.


Mooie steigerhouten loungeset compleet met loungebank, tafel , stoelen en outdoor kussens. Deze loungeset heeft een robuuste uitstraling en heeft een open achterkant waardoor de set licht is en gemakkelijk te verplaatsen is. Een dining loungeset heeft een rechtere en hogere zit en een hoge dining tafel. Een loungeset is een complete set van loungemeubelen zodat je heerlijk in de tuin kan relaxen. Zo’n hoge tafel eet toch net wat lekkerder maar de comfortabele lounge zit toch bijzonder aangenaam.


Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner.

Nu met hoge kortingen Nu Tot. Kies uit 5producten vanaf € 260. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De combinatie van een loungeset met een hoge tafel zorgt ervoor dat je zowel comfortabel kunt zitten als dineren. Hierdoor combineer je de luxe van loungen met het gemak van buiten eten.


Ook deze tuinmeubelsets zijn in diverse opstellingen, kleuren en maten leverbaar. Je vindt in de loungeset outlet van Tuinmeubelland onder andere loungesets van het topmerk Garden Impressions, deze loungesets zijn sterk in prijs verlaagd. Zo koop je al een loungeset voor onder de € 50-. Soms vind je zelfs een nog voordeligere loungeset of loungeset met hoge tafel in onze outlet. Met een heerlijke loungeset kun je net zo comfortabel relaxen in jouw tuin.


Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin. Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset. De loungeset is een hoek loungeset uitgevoerd met een aluminium frame. Loungen met al je vrienden.


Lekker in de zon zitten kan perfect met de Barbados loungeset van het merk AVH-Outdoor. Er is ook gebruik gemaakt van acacia hardhout uit Vietnam. In onze collectie vind je ook verstelbare loungetafels. In de zomer zijn we graag buiten maar de bank binnen zit toch wel erg lekker. Nodig al je vrienden bij jou uit want met een loungeset kun je uren in de tuin blijven zitten.


Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts