woensdag 26 juni 2019

Zwembad dordrecht openingstijden

Boek een Hotel bij IJsbaan. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten!


Fijn schaatsen op de overdekte ijsbaan is ook in Dordrecht weer mogelijk in de kerstvakantie. De meest volledige site met ruim 66. Tijdens de herfstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden.

Klik op onderstaande link voor het aangepaste zwemrooster en een. Op zoek naar de openingstijden van het zwembad bij De Polfermolen? Dit zijn de openingstijden van ons wedstrijdba recreatiebad en instructiebad. Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc.


Huur ze bij jou in de buurt! In juli en augustus ook op maandag geopend. Wij willen tot de top behoren van zwembaden in Limburg. Daarvoor gaan wij, iedere dag weer, met plezier aan de slag. Het virtuele indoor sport centrum van AlblasserdaSport Centrum Blokweer - sporthal, zwembad en sportverenigingen - ontwikkeld door DG Graphic Design in.


Het zwembad is van maandag tot en met zondag open. Onderstaand vind je de tijden van het Flamingobad (overdekt recreatiebad) voor vrijzwemmen en Orkabad (wedstrijdbad) voor banen zwemmen. Vier je kinderfeestje in het zwembad ! Openingstijden Inschrijven zwemlessen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel!

Duidelijk en overzichtelijk op een pagina per categorie getoond. Op Hemelvaartsdag en de Pinksterdagen gelden dezelfde openingstijden als in het weekend. Download de gratis SportCom App en kies ons zwembad.


Bekijk de vorderingen van uw kind op uw telefoon. Zwembad de Peppel geopend. Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten?


Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Voor de kinderen organiseren we regelmatig op vrijdagavond een extra activiteit.


De activiteiten start om 19. Je betaalt het normale toegangstarief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts