vrijdag 14 juni 2019

Tafelblad 80 x 80

Haal vandaag nog jouw nieuwe Tafelblad in huis. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Groot assortiment Tafelsblad. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Wees de eerste om dit product te waarderen. Beschikbaarheid: In voorraad. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De Round tafel vierkant van Emu is centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog.


De tafel is gemaakt van gekleurd staal en heeft een draagkracht tot maximaal 1kilo. Deze tafel is uitermate geschikt voor buiten. Het tafelblad bevat een melamine toplaag aan zowel de boven- als onderkant van het tafelblad. Melamine is een kunststof dat zeer slijtvast is. Dit is alleen het tafelblad.


Dit geldt alleen voor leveringen in Nederlan Duitslan België en Zwitserland. Prachtig houten tafelblad uit sterren kwaliteit Duits vurenhout. Bekijk ons assortiment aan tafelbladen online en bestel direct een tafelblad van het gewenste formaat en dikte.


Of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt om de tafelbladen van dichtbij te bekijken. Je kunt ze dan vergelijken om inspiratie op te doen voor je nieuwe interieur. Heeft u kwalitatief hoogwaardige tafelbladen nodig voor uw horecazaak?


Dan bestelt u deze tafelbladen online bij Horeca World. Bij Horeca World profiteert u namelijk niet alleen een groot aanbod van diverse tafelbladen , maar weet u bovendien zeker dat uw aankopen snel thuisbezorgd worden. Stel je eigen werkplek samen met een bureaublad naar keus. Plaats er een mooi stel poten onder en je hebt een uniek item. Mix en match erop los bij IKEA.


Elk boomstam tafelblad is uniek waardoor u een prachtig, uniek object in uw huis haalt. Doordat dit tafelblad verkrijgbaar is in verschillende lengtes, is hij geschikt voor elk type woning. Let op: dit meubel is handgemaakt en daardoor uniek. Dit tafelblad wordt vervaardigd uit teakhout en bevat veel natuurlijke houtvormen en -patronen, deze zorgen voor een karakteristiek tafelblad. Mooi vierkant wit marmer tafelblad met kleurschakeringen waar grijze aders en kristallen inzitten.


Tafelblad 80 x 80

Kijk dan eens naar de prachtige massief notenhouten en eiken tafelbladen in onze webshop. De juiste afmeting Ook de juiste afmeting en vorm van je tafelblad heeft Goos Horeca voor jou in het assortiment. De goedkoopste losse melamine tafelbladen ook voor buiten hebben wij mooie tafelbladen. U kunt dus zelf een eigen tafel samenstellen met de verschillende tafelbladen en tafelvoeten. Dit tafelblad past perfect in de kamer, op kantoor maar is ook uitermate geschikt in de winkel of restaurant.


Robuuste oude eiken tafel blad met elke plank een eigen karakter. Planken komen uit oude balken die jaren gebruikt zijn en daarom een robuuste uitstraling hebben. De bladen worden allemaal met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor heeft dit tafelblad een slank en strakke uitstraling. Dit model is uitgevoerd in yangon dessin en geschikt voor buitengebruik.


Vierkant of rechthoekig tafelblad van massief hout. Voorbehandeld met beschermende olie en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts