maandag 10 juni 2019

Camping wassenaar

Camping wassenaar

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Kamperen op de familiecamping van Duinrell, dé camping in Zuid Holland. Recreatielandgoed Duinrell ligt in provincie Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden.


Geopend van april tot oktober Persoon vanaf jaar € 4. Receptie is geopend vanaf 9. Een vakantie op camping Duinrell tovert een glimlach op het gezicht van ieder kind. Beleef hier spanning en sensatie in de achtbaan Falcon, op de trampolines, in de waterbaan, zweefmolen, Mad Mill of rodelbaan en vergeet vooral het adventure parcours niet! Vanuit uw tent of caravan loopt u één duintje over en de Noordzee, met een schitterend zandstran ligt aan uw voeten!


O p Camping De Zuidduinen kampeert u in beschermd natuurgebied in Katwijk aan Zee. Camping en vakantiepark in Katwijk aan Zee, Duin- en bollenstreek, Zuid-Holland Het uitgestrekte Noordzeestrand pal voor uw deur Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Vind hier alle deals in Den_haag! De camping is er een zonder opsmuk, toeters of bellen. De plaatsen hebben een (goed onderhouden) gragondergron zijn groot en liggen aan een verharde straat.


Camping wassenaar

Het sanitair is superschoon en compleet (invalidentoilet aanwezig). Voor een dagje zon, strand en boulevard is Scheveningen de ideale plaats. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het Marskramerpad en ontdek de mooiste landgoederen van Nederland met eeuwenoude bomen en karakteristieke theekoepels. Maar ook de Landgoederenroute op de fiets is een aanrader.


Goede uitvalbasis voor diverse mogelijkheden,o. Wassenaar en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Camping Maaldrift is een mooie rustige camping gelegen bij een oude boerderij, voorzien van schoon sanitair, ook voor gehandicapten. U heeft gratis toegang tot het attractiepark! Als gast van Camping Duinrell krijg je een gratis toegangskaartje voor het pretpark (neem pasfoto’s van alle gezinsleden mee voor het toegangspasje).


Vanuit je stacaravan loop je naar het pretpark wanneer je maar zin hebt. Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils. Naast de boerderij heeft De Stochemhoeve een camping waar plaats is voor tent en caravan, maar waar ook een blokhut, een pipowagen en twee kampeerhutten aanwezig zijn.


Tevens zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen. The holiday park of Duinrell lies between the dunes and the forest. The place for a wonderful holiday with the kids or the entire family. Everything is possible in the wonderful nature reserve in and around the woodlands of Duinrell. Duinrell is the perfect spot to start your trip through South Holland.


Het Van der Valk hotel in Leiden is, net als de Duinrell camping , dichtbij het park gevestigd. Een groot voordeel van het boeken van dit hotel, vergeleken met een camping in Duinrell, is dat u profiteert van alle luxe en comfort van een hotel. Al onze campings zijn helaas al gesloten op deze datum. Camping en huurchalets op 4-sterren niveau in Zuid-Holland bij Vakantiepark Koningshof. Dichtbij steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam, plus het strand.


Welkom bij Camping de Bosrand. Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat toeristische plaatsen, seizoenplaatsen en vaste jaarplaatsen voor stacaravans.


Daarnaast hebben wij twee ruime 5-persoons stacaravans te huur, De Eikenhorst en De Zonnehoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts