vrijdag 7 juni 2019

Chloorshock

Chloorshock

Chloorshock nu vanaf €195. Voorradig: voor 16:bestel is morgen in huis. Een chloorshock is het toevoegen van een extra dosis chloor aan uw zwemba om het chloorpeil weer op niveau te krijgen. Uw zwembad heeft zeker na een druk weekend intensief zwemmen een beetje extra aandacht nodig. Vaak zakt het chloorpeil na zo’n weekend wat gevolgen kan hebben voor de gezondheid van het zwemwater en uiteindelijk die van u zelf.


Chloorshock

Dit komt onder andere voor als stap wanneer je een groen zwembad weer helder wilt krijgen, of wanneer je de waterbalans (nadat je het zwembad lang niet gebruikt hebt) weer op orde wilt krijgen. Vanwege de poedervorm lost het snel op in het zwembadwater. Het chloorgranulaat kunt u gebruiken voor het op peil brengen van uw chloorwaarde of voor het extra toevoegen van chloor op een snelle manier.


Is het water verkleurd of ruikt het niet fris? Heeft het water van uw zwembad niet meer de kwaliteit die u wenst? Helpt de normale dosering chloor niet meer? Snel oplossend chloorshock. Dan heeft uw water een chloorshock nodig.


Speciaal voor het toedienen van een shock behandeling aan uw zwembad of whirlpool. Shock Granulaat is een snel oplossend desinfectering product voor zacht tot hard water. Tijdens het shocken goed de wanden en bodem borstelen! Na de chloorshock wachten met zwemmen tot het chloorgehalte weer op het normale niveau is gekomen. Gratis e-book met tips onderhoud zwembad!


Waterbehandeling voor fris en helder zwembadwater: hier vindt u alle informatie over zwembad waterbehandeling. In het doseerschema staat een indicatie als richtlijn. Iedere situatie kan immers anders zijn. Melpool chloorshock 55G kg kopen? Belangrijke gebruikers informatie De aangegeven dosering is een advies waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.


Chloorshock

Deze chloorshock van HTH desinfecteert perfect het water van je spa of zwembad. Hier leest u wanneer dat noodzakelijk is. Vraag hier ook het gratis e-book met tips onderhoud zwembad aan! Dit ongestabiliseerde chloor is zeer krachtig, werkt efficiënt en ook nog supersnel.


In onze webshop kan je chloorgranulaat kopen van de beste kwaliteit. Naast de organische chloor bieden we ook anorganisch chloorgranulaat aan van HTH. Dit chloorgranulaat is ideaal om een chloorshock aan het zwembad te geven. Het chloor, gemengd met water, doodt na toevoeging aan het zwembadwater direct de schadelijke bacteriëm en verbrandt organisch materiaal. Dit is een extra hoge concentratie chloor die u in een sneloplossende poedervorm aan het zwembadwater toevoegt.


Chloorshock

Als u uw zwembad vult met leidingwater is het belangrijk dat het water zo snel mogelijk behandeld wordt met chloorshock. Het maakt de schadelijke bacteriën dood en beschermt tegen verontreinigde stoffen. Het is niet aan te raden om chloorshock te gebruiken in combinatie met andere soorten chloor. Wat er dan kan gebeuren is dat er bepaalde gassen vrijkomen wanneer twee deze soorten chloor bij elkaar komen. Daarnaast is het aan te raden om chloorshock altijd op een droge en dichte plek te bewaren, buiten het bereik van kinderen.


Geef het water een chloorshock. Door een chloorgranulaat toe te voegen verhoog je voor korte tijd de hoeveelheid chloor in het water. Wanneer de waardes van het water weer op orde zijn, is het goed het water nog een chloorshock te geven. Dit zorgt ervoor dat bacteriën die nog in het water aanwezig zijn gedood worden. Schoon zwemwater is belangrijk.


Meet de waardes met een test. Maak je zwembad schoon met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts