maandag 24 juni 2019

Speeltoestel hout buiten

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 190.


Mooi houten speeltoestel , gebruikt dus hout is wat vergrijsd maar kan zeker nog een paar jaar mee. In de Wickey webshop kunt u uw persoonlijke Wickey speeltoestel kopen.

Als u de houten speeltoestellen buiten in de achtertuin opbouwt, genieten uw kinderen jarenlang van groot speelplezier. Zowel de kleine als de grote speeltoestellen worden gemaakt van massief hout , zijn bijzonder robuust en bestand tegen weer en wind. Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed!


Houten speeltoestel is een prachtig speelobject dat in elke tuin een zeer veel gebruikt zal gaan worden. Deze onderstaande houten speeltoestellen zijn gemaakt van volledig geimpregneerd hout waardoor het houten speeltoestel jarenlang mee gaat zonder dat u er wat aan hoeft te doen. Van de complete inrichting voor een nieuw speelveld (inclusief omheining en ondergrond) tot en met diverse losse onderdelen en uitbreidingen voor bestaande speeltuinen: w erkelijke alle soorten speeltoestellen vindt u in onze webshop! Speeltoestellen, Speelhuisjes, Schommels en veel meer!


Blue Rabbit speeltorens, GEGARANDEERD tegen de BESTE PRIJS!

Bij aanschaf van een speciale speeltoestel -combinatie voor buiten krijgt u een mooie combi-korting. Interesse voor deze speeltoestel aanbieding? Kijk bij onze speciale combi-speeltoestellen met korting! Een houten speeltoestel is in Nederland en in België het meest populaire speeltoestel voor in de eigen tuin.


Stepspeeltoestel bergbeklimmer Je kleine ontdekkingsreiziger kan zich volledig uitleven met dit superleuke klimtoestel van Step2. Dit unieke speeltoestel helpt je kindje zijn of haar balans en coördinatie te verbeteren wanneer zij naar de top klimmen en van de glijbaan glijden. LoRas heeft voor kinderen van alle leeftijden een leuk en geschikt houten speeltoestel. Of u nu een kleine of juist een grote tuin heeft, bij LoRas vindt u een passend speeltoestel in ons uitgebreide aanbod speeltoestellen.


Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Mega-Fun met speeltoestel PowerPalm Triple XXL. Met onze PowerPalm Triple XXL reeks, die met of zonder schommel verkrijgbaar is, is XXL-fun gegarandeerd! Een hip steltenhuis van massief hout is de basis.


Zoekt u houten speeltoestellen voor uw kinderen? Wij hebben een gevarieerd aanbod veilige schommeltoestellen, kinderspeelhuisjes en meer speeltoestellen van rond hout. Gadero levert naast houten speeltorens ook trendy zandbakken en losse.


Het verschil tussen deze twee toestellen is dat bij een houten speeltoestel een speelhuis attribuut ontbreekt.

Met zo’n attribuut kunnen uw kinderen bijvoorbeeld onder een dak staan. Tuinhout Neerkant ontwerpt en produceert originele houten speeltoestellen die garant staan voor jaren speelplezier. Vraag naar de mogelijkheden! Denk aan de bekende schelp zandbak, die je makkelijk kunt verplaatsen, maar ook een zand- en watertafel of een traditionele zandbak zal erg leuk zijn.


Wat verbeeldt dat beter dan schommels! Bijna de hele lente en zomer kan dat lekker buiten aan de picknicktafel van je speeltoestel ! Lekker zwieren door de lucht. De grote luifel beschermt tegen de felle zon of een spatje regen tussendoor. Buiten het klimmen en klauteren om heeft deze mooie houte strijdwagen ook een klimbrug om van het ene speeltoestel naar het andere te klimmen.


Alle speeltoestellen zijn vervaardigd uit FSC hout. Een keurmerk dat staat voor duurzaam beheerde bossen. Onderhoud aan het speeltoestel is niet nodig omdat het hout vacuüm, arseen en chroom vrij, geïmpregneerd is. Hieronder ziet U enige voorbeelden van speciale speeltoestellen. We leveren deze speeltoestellen voor buiten met of zonder glijbaan.


Voor een houten speeltoestel van GrootPlezier wordt alleen de beste kwaliteit hout gebruikt. Wij kunnen ook meerdere houten speeltorens met elkaar verbinden, bijvoorbeeld door middel van. Nieuw en tweedehands Buitenspeelgoed kopen of verkopen doe je via Marktplaats.


Glijbanen, trampolines, schommels, speelhuisjes en veel ander voordelig Speelgoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts