vrijdag 7 juni 2019

Opblaasbaar bubbelbad

Opblaasbare bubbelbad kopen? De bubbelbaden van opblaasbare- bubbelbaden. Ruime Intex Spa die plaats biedt aan tot max personen. Het merk Intex is het meest gebruikte en meest verkochte opblaasbaar bubbelbad in heel europa.


Ontdek ook de comfortabele en robuuste opblaasbare Lay Z Spa van Fonteyn Spa’s. Binnen een mum van tijd opgeblazen en zo weer in de schuur voor de winterperiode.

Met de opblaas spa kunt u heerlijk bubbelbaden met het hele gezin, tegen een zacht prijsje. De opblaasbare spa is binnen minuten opgezet en opgeblazen. Bubbelbad online bestellen? Kies een bubbelbad uit wat het beste bij u past. Betaal vervolgens veilig met Ideal en in van de gevallen zit u binnen werkdag lekker in uw eigen bubbelbad.


Een opblaasbaar bubbelbad online bestellen gaat heel gemakkelijk. Dit model opblaasbaar bubbelbad is nieuw in de markt en beschikt over een unieke combinatie van comfort. Intex opblaasbaar bubbelbad of Bestway bubbelbad.

Daarnaast heeft Intex een perfecte klantenservice in Roosendaal met een eigen technische dienst. Op zoek naar een opblaasbaar bubbelbad voor personen? Of wilt u gewoon lekker ruim liggen met minder personen? Neem dan eens een kijkje in deze categorie.


Zoals de naam al doet vermoeden wordt een opblaasbaar bubbelbad opgeblazen met lucht. Het opblaasbaar bubbelbad of spa vormt een relatief klein deel van het aanbod aan bubbelbaden, Jacuzzi’s en spa’s. De vorm van dit bubbelbad is uniek en gepatenteer Intex is dus het enigste merk dat deze vorm mag produceren en verkopen. De meeste opblaasbaden zijn geschikt voor 4-personen, echter in de praktijk wordt een persoons bubbelbad met personen wel erg intiem. Geniet van uw eigen opblaasbare spabad van Lay Z. Bestel direct online of bezoek de showroom!


Kom langs en ontdek het zelf! Lay Z Spa Miami opblaasbaar bubbelbad Comfortabel opblaasbaar bubbelbad Lay Z Spa MIami met (!) air-jets. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Eenvoudige installatie met krachtige bijgeleverde motor. Goedkope hottub: Hottub hout voor in de tuin of op het balkon.


Jacuzzi intex pure spa, opblaasbaar , persoons,. De temperatuur van de Lay Z Spa is instelbaar op het digitale controlepaneel tot maximaal graden.

Deze relaxte bubbelbad is geschikt voor personen. Zo goed als nieuw Ophalen. Een Intex spa is een opblaasbare jacuzzi met alle voordelen van de bekende jacuzzi.


Heerlijk een romantische avond met z’n tweeën? Of met vrienden gezellig ontspannen in de achtertuin? De stekker is ook nodig voor de bubbels.


Je steekt de stekker in het stopcontact en het bad blaast zichzelf op. Zorg dus dat er een stroompunt in de buurt is. Accessoires voor een opblaasbaar bubbelbad. Ook voor een bubbelbad dat opblaasbaar is zijn er diverse accessoires te koop waarmee je het kan onderhouden of pimpen.


Denk maar aan speciale comfortverhogende nekkussens of een bekerhouder die je aan de rand van de jacuzzi kan klemmen. Een eigen Intex spa is nu voor iedereen te betalen! Wat is er nou lekkerder dan een lekker warm bad in de tuin? Glaasje wijn, lekkere hapjes en relaxen maar! Gratis verzending en 24u levering van uw.


AMP aansluiting € 26incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts