maandag 24 juni 2019

Design potten voor binnen

Exclusieve collectie bloempotten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk meer dan 1bloembakken. De laagste prijs op Beslist. Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media.


Onze design bloembakken zijn van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van hotels, kantoren, restaurants en natuurlijk tuin en terras.

Vanwege de originele ontwerpen en grote hoeveelheid aan kleuren zijn de plantenbakken van Designpotten. Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Een bloempot of plantenbak hoeft niet altijd vierkant of rond te zijn! Potten in originele vormen. Goede designers bedenken de meest origenele vormen voor een bloempot.


Deze bloempotten zijn ook geschikt om te gebruiken als puur decoratief object zonder er planten in te zetten. Ook voor potten moet je bij De Boet zijn. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget.


Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten.

Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. De ontwerpen geven een unieke design look aan de ruimte waar ze geplaatst worden. De lijn Zen is bevat een plantenbak in een roestvrijstale frame, waarbij de pot in het frame lijkt te hangen.


Een houten plantenbak zorgt voor een natuurlijke decoratie. De houten bloembakken worden vervaardigd van verschillende houtsoorten en hebben hiedoor andere afwerkingen en kleuren. Er zijn potten beschikbaar die geheel van hout zijn gemaakt en speciaal bedoeld zijn om buiten te plaatsen, bijvoorbeeld op het terras of een oprijlaan. Toonaangevende app voor ontwerp en publicatie van lay-outs. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste potjes voor jouw kleintje.


Onze collectie varieert van grote bloembakken en plantenbakken tot kleine design vazen. Vondom is één van onze merken waar u een brede keuze aan kunststof plantenbakken heeft. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Bij nummer staan de verschillende bloempotten dicht bij elkaar.


Wanneer je echter grote bloempotten voor binnen hebt die verder uit elkaar staan, is het ook leuk om juist voor contrasterende potten te kiezen. Hierboven zie je goed wat verschillende vormen, materialen en kleuren van de potten kunnen doen. Plantenbakken en plantenpotten binnen : een aanwinst voor het interieur! Mooie, grote plantenbakken, plantenpotten en bloempotten voor binnen worden steeds meer als een interieurstuk gezien. Een bijzondere plantenbak of plantenpot met een prachtige plant of droogarrangement binnen is een verlengstuk van het design van uw interieur.


De Elho potten collectie brengt stijl in uw interieur. De Urban serie van Elho is een nieuwe hippe binnenkomer!

Met het strakke design is deze pot een eyecatcher voor zowel binnen als buiten op balkon bijvoorbeeld. Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is, dus voor mooie kamerplanten, en dat een plantenpot of plantenbak voor buiten is. Vaak zijn plantenpotten ook groter dan potten voor binnen. Heb je bijvoorbeeld kamerplanten en wil je die als accessoire in je woonkamer zetten, dan kies je bloempotten voor die kamerplant. Keramiek potten en meer bestel je bij Sfeer voor Jou, dé online winkel voor accessoires in jouw sfeer.


Vrolijk elke kamer op met deze potten , mix met leuke bloeiende planten als bloempot. Ook oa glazen, aardewerk en juten potten zijn ruimschoots in onze collectie voorhanden. U kunt kiezen voor een fraai gekleurde bloempot maar ook voor een bloempot in een natuur- of aarde tint. Bij Fleurdirect bieden wij potten aan van bekende merken zoals Elho, Capi, Artstone en Lechuza. Voor ieder budget is er wel een prachtige pot of plantenbak te vinden.


De potten worden aangeboden in verschillende prijsklassen. Voor al u potten gietijzer of beton the old Way. The old way voor al u antiek binnen en buitendecoratie.


Wij hebben prachtige potten en sokkels op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts