dinsdag 18 juni 2019

Overkapping hout

Vind douglas overkapping het nu op Kensaq. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt.


De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm.

Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus. Al onze overkappingen zijn van hout. Terrasoverkapping hout voor uw tuin. Maak uw tuin compleet met een houten tuin overkapping. In ons assortiment vindt u zowel kant en klare overkappingen als doe het zelf overkappingen.


Een houten overkapping ontdekt u in ons aanbod als een op zichzelf staand product. U kunt denken bij een houten overkapping aan een lounge hoek. Of een mooi beschut plekje in uw tuin waar u heerlijk kunt zitten, ook als het regent.

Zulke houten overkappingen worden ook weleens een kapschuur genoemd. Een overkapping op maat gemaakt. Heeft u toch geen geschikte overkapping kunnen vinden tussen ons assortiment? Dan bieden we u ook de optie om een overkapping op maat te laten maken.


Maak bijvoorbeeld een specifieke keuze in de wand- afmeting en dikte, het soort dak en het soort hout. Door rechtstreekse import bieden wij douglas hout voor overkappingen aan tegen fabrieksprijzen en uit eigen voorraad. Voor de goedkope overkapping is monteren een echte kostenpost waar veel op kan worden bespaard. Alle overkappingen van HoutPlaza worden geleverd met zeer uitgebreide instructies en bouwtekeningen zodat u zelf de overkapping kan monteren. Iedere overkapping wordt als volledig doe-het-zelf pakket geleverd.


Door onze houten overkappingengroot in te kopen, houden we voor u de prijzen zo laag mogelijk. U kunt dus binnen een mum van tijd genieten van een houten overkapping van Fonteyn! Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Overkapping van hout kopen als bouwpakket? Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Verschillende modellen van de overkappingen uit lariks-douglas hout kunnen naast volledig blanke wanden ook met zwart gespoten wanden besteld worden. U krijgt dan de stoere en gewaagde combinatie van natuurlijk blank hout en zwart, wat uw tuin meteen extra allure geeft. De overkappingen die wij leveren zijn van hoogwaardig aluminium, eiken of douglas hout.


Bovendien is lariks-douglas hout.

Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind. Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout. Hout of kunststof: het verschil in prijs tussen hout en kunststof is minimaal. Kunststof heeft echter naderhand geen onderhoud nodig, waardoor je enige uitgaven de kosten voor de terrasoverkapping zelf zijn.


Hout moet je zeker elke jaar onderhouden en verven, wat flink wat extra kosten met zich meebrengt. Hout heeft een natuurlijke uitstraling, is stevig en eenvoudig op maat te maken. Dit houtsoort is zeer duurzaam en sterk, waardoor u verzekerd bent van een overkapping die lang meegaat.


Deze overkapping is aan meerdere kanten open zodat u de overkapping kan gebruiken voor diverse doeleinden. De dakconstructie is voorzien van authentieke zwaluwstaart verbindingen. Brand Solide is dé specialist in tuinhuisjes, blokhutten, prieëlen, overkappingen en levert een uitgebreid assortiment hout voor in de tuin.


Wij zijn een echt familiebedrijf met generaties kennis en ervaring in hout. Naast los hout kopen kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Wij leveren overal in de Benelux overkappingen van voordelig geimpregneerd vurenhout of luxe lariks douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts