woensdag 26 juni 2019

Hengelhoef belgie

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Zoek naar vakantiepark hengelhoef op de nieuwe KensaQ. U krijgt direct een bevestiging. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


In Bourgondisch België is van alles te zien en te beleven!

The most beautiful places in the Netherlands and Belgium. With our holiday parks in the Netherlands and Belgium you are always assured of a wonderful holiday destination. At the moment only park Hengelhoef is open. Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Vanaf het park loop je zo het domein Hengelhoef op, met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes.


Het grote subtropisch zwemparadijs op het park staat garant voor een hele dag vol vermaak. Die vakantie begint namelijk al bij je thuis!

Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen. Een gebied met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes. Vakantiepark Hengelhoef is prachtig gelegen tussen de bossen, heide en duinen. Op het vakantiepark zelf is tevens genoeg te beleven. Acacia Hengelhoef ligt in Houthalen, op km van Hasselt, en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi.


De accommodaties zijn voorzien van betegelde vloeren en beschikken over een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een eethoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met bad of douche. Den Hengelhoef ligt in Houthalen en biedt een eigen zwembad en gratis WiFi. Het vakantiehuis is voorzien van slaapkamers, badkamers, een flatscreen-tv met kabelzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een balkon met uitzicht op de tuin. Voor jong en oud biedt Hengelhoef voor zowel binnen als buiten alle benodigdheden voor een dagje uit. De grote recreatieplas zorgt buiten voor veel plezier en ontspanning en binnen vind je het prachtige subtropisch zwemparadijs.


Op zoek naar een dagje uit vol waterpret en ontspanning? Zwemparadijs Hengelhoef in het kort. Het unieke natuurreservaat Ten Haagdoorn ligt langs de Laambeek en bestaat uit 8hectare heide, bossen, vijvers en landduinen.


Het is daarmee een ideale locatie voor water- en natuurliefhebbers, want vanaf het vakantiepark loopt u zo het “domein Hengelhoef ” op.

Adem frisse lucht in en wandel urenlang door ongerepte natuurpracht. De kans is groot dat u onderweg een schaapskudde tegenkomt. Karpervissen Hengelhoef België. Ga maar eens vissen op de Hengelhoef ” dat was het bericht wat ik kreeg van een teamgenoot.


Samen met een vriend onderweg naar Belgie naar Houthalen-Helchteren… onderweg om te karpervissen op de Hengelhoef. Lees alle tips en de beleving in dit artikel. Breng uw vrije tijd door in het subtropisch zwemparadijs of aan de waterplas.


De natuurrijke omgeving nodigt u uit om een heerlijk boswandeling te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts