woensdag 5 juni 2019

Opvouwbaar windscherm

Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste windschermen voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Gratis verzending vanaf €5-. Grootste assortiment van Europa. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het sterke gepoedercoate stalen frame maakt het windscherm stevig en duurzaam.


Terrasschermen, windschermen en privacy schermen. Windschermen zijn meestal gemaakt van polyester. De dunste kwaliteit polyester windschermen is lekker licht en makkelijk mee te nemen.


De dikkere polyester windschermen zijn wat duurder, maar hiervoor krijg je ook wel een veel steviger windscherm.

Ook is het aan te raden om te kijken of een windscherm extra liggers tussen de staanders heeft. Het windscherm is makkelijk uit te trekken en ook vlot terug op te rollen waardoor je in enkele seconden een afgeschermde ruimte kijgt. Het frame in aluminium kan aan de muur bevestigd worden met het bijgeleverde montagemateriaal.


Het scherm is waterafstotend en UV-bestendig voor een langere levensduur. Een windscherm geeft bescherming tegen wind en nieuwsgierige buren. Logischerwijs moet hij je natuurlijk beschermen tegen de wind. Maar je hebt ook de keuze uit een dicht windscherm of eentje met hele en halve ruiten. Onze windschermen zijn laag geprijsd en zeer eenvoudig te bevestigen.


Een goed windscherm is stevig, duurzaam en kan je makkelijk opbergen wanneer het tuinseizoen voorbij is. Naast standaard windschermen , die tevens dienst kunnen doen als afscherming van een zitplek of een tuin, biedt Praxis ook een uitgebreid assortiment uittrekbare windschermen. Daarnaast zorgen windschermen ervoor dat je iets meer afgeschermd zit waardoor je net wat meer van je privacy kan genieten.


Uw win zon, en inkijk probleem is onze uitdaging! Wij geven u graag passend advies. In een handomdraai bij u geleverd. Alle windschermen vind je op beslist. Bestel snel jouw kampeerartikelen.


Wilt u een windscherm voor uw terras, tuin of overkapping laten plaatsen?

De beide uiteinden kunnen aan elkaar vast gemaakt worden dmv pinnen. Met een duurzame investering geniet u volop van uw buitenruimte. Vraag daarom direct een offerte aan voor het plaatsen van terrasbeglazing bij u thuis! Welke haag voor windscherm Beste,ik zou een haag willen aanplanten die vooral dient om ons wat af te schermen tegen de wind. Vorig jaar heb ik een haag geplant in haagbeuk, maar volgens mij moeten er hagen bestaan die beter de wind tegenhouden dan haagbeuk.


Mobiele windschermen bestellen. Kies op deze pagina een windscherm dat voldoet aan al jouw wensen en bestel eenvoudig het aantal windschermen dat je nodig hebt. De verzending is overigens gratis vanaf €50. Heb je vragen over de windschermen die wij aanbieden?


Dit windscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen. Het Inova windscherm is samengesteld uit de allerbeste materialen. Kapschotten en handgrepen van aluminium en veren van verzinkt staal vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit.


Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts