dinsdag 25 juni 2019

Graniet polijsten

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Zelf graniet polijsten , hoe doe ik dat? Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen zoals graniet een fluitje van een cent.


Uitbesteden aan een bedrijf kan erg kostbaar zijn, maar met onze polijstschijven voor het polijsten van graniet kunt u dit met gemak zelf doen.

Graniet polijsten is niet hetzelfde als granito polijsten. Graniet is niet hetzelfde als granito(ook wel terazzo), dat een samengesteld materiaal is. Dit materiaal ziet men veel in de gangen en hallen in woningen uit de jaren 50. Het is te herkennen aan een cement of klei waarin verschillende stukjes marmer zijn ingezet. Het eenvoudig zelf polijsten van een natuursteen of granieten vloer.


Heel eenvoudig met water, een roterende polijstmachine en de Diamant Vloerpads van. Natuursteen leent zich uitstekend om te polijsten. Dit doe je met KGS Diamant Schijven en een polijstmachine.


De polijstschijven van KGS zijn zowel nat als droog te gebruiken.

Materialen als graniet , marmer, beton, composiet en terrazzo zijn hiermee uitstekend te bewerken. Wil je liever met de hand polijsten ? Polijsten graniet Vaak halen mensen graniet en granito door elkaar wat een wezenlijk verschil is. Zo is graniet een product dat in platen rechtstreeks uit de berg word gehaald waarbij granito een product is wat door cement met kleine stukjes natuursteen te mixen en vervolgens af te slijpen gemaakt en gestort word door bijvoorbeeld ons. Door uw granieten vloer te reinigen, verwijdert u oppervlakkige viezigheden. Denk hierbij aan zan kruimels en vlekken door vloeistoffen.


Helaas kunt u de krassen in uw vloer niet verwijderen door deze te stofzuigen en te dweilen. Het verwijderen van krassen is enkel mogelijk met graniet polijsten. Heeft u een marmeren vloer en wilt u die reinigen, polijsten , impregneren of slijpen? Floortec is het enige landelijk opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die natuurstenen vloeren, zoals marmer, graniet en basalt, weer kan opfrissen met zeven gespecialiseerde technieken die gemaakt zijn voor marmer en natuursteen. Een granieten aanrechtblad schoonmaken.


Granieten aanrechtbladen zijn voor veel huiseigenaren een populaire keus geworden, maar wellicht weet je niet zeker hoe je het stenen oppervlak precies schoon moet maken en onderhouden. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ik heb geen ervaring met graniet polijsten uit eerste han maar heb een vermoeden dat een dap kracht tekort gaat komen.


Als u uw natuursteen vloer er weer als nieuw uit wilt laten zien, laat uw graniet dan schuren, polijsten en impregneren door Best Vloer Renovatie. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wanneer u krassen op uw granieten tuintafel heeft kunnen deze eigenhandig of met professionele hulp worden gepolijst. Belangrijk is dat u de juiste korrel kiest, als dit niet gebeurt ontstaan er nog meer krassen op het materiaal.


Herhaal de procedure van het polijsten tot er zich geen krassen meer op het graniet bevinden.

Opschuren kan je het beste doen als het een pure granieten vloer is, niet bij granito. Een oude granitovloer wordt na verloop van tijd altijd dof. Dat komt doordat de vloer in de loop der jaren is uitgedroogd.


Dit is echter wel vakwerk dat je het beste kunt uitbesteden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts