maandag 3 juni 2019

Weitech mollenverjager

Goedkope en Diervriendelijke Mollenverjagers! Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Weitech kattenverjagers tegen lage prijzen.


Wilt u van uw mollenprobleem af, maar wilt u de dieren niet doden? Of heeft u moeite met het zetten van een mollenklem?

Deze verjager plaatst u eenvoudig in de gron centraal in uw tuin. De verjager kan een oppervlakte van maximaal 350mbestrijken. Professionele mollenverjager op geluid.


Het apparaat verjaagt mollen op een vriendelijke manier uit uw (moes)tuin d. Kwaliteit voor een scherpe prijs en snelle levering. De mollenverjager verjaagt alle mollen uit uw tuin! Werkt ook tegen alle andere ondergrondse knaagdieren.

Bekijk ook andere Mollenklemmen. Milieu- en diervriendelijke oplossing. Met deze mollenverjager beschermt u zich op een diervriendelijke manier tegen mollen!


Het werkt zo simpel dat je de handleiding bijna niet nodig hebt. Je zet het apparaat ergens in de tuin en dat is het. De rest regelt de mollenverjager zelf.


De eerste paar dagen kwamen er alleen maar meer molshopen. Verjaag Eenvoudig zelf Mollen. Voor 23:bestel Morgen in huis.


De inhoud van de verpakking bestaat twee onderdelen: perforator-buis en mollenverjager. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het toestel in geanodiseerd aluminium, 1 roestvrij en waterdicht. De perforatorbuis dient gebruikt te worden als soort van mal. U slaat de buis de grond in, haalt hem er weer uit.


Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.

Het moment dat men de mollenverjager (Solar) in de grond gaat plaatsen is het handig dat het gat net iets wijder is dan de doorsnee van het onderste gedeelte van de mollenverjager. Wij raden aan om het apparaat niet in de gang te zetten die de mol gegraven heeft. In het begin gebeurt het soms dat een verhoogde activiteit wordt vastgesteld in een poging om aan de irritatie te ontkomen. Dit kan zorgen voor tijdelijk extra overlast en meer molshopen (tot vlakbij de mollenverjager ). De elektronische verjaagmiddelen van WEITECH zijn apparaten die ongewenste bezoekers op afstand houdt met behulp van ultrasone of gewone trillingen. Een beter alternatief is een mollenverjager.


Wilt u deze beestjes graag op een milieuvriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor het gebruik van carbid. Zo bent u zelf de mollenverjager.


Het is een stuk voordeliger om uw eigen mollen verjager te zijn dan een mollenvanger te moeten inhuren. Hoe word ik mollenverjager ? Werkt op zonne-energie dus geen batterijen nodig! Zendt complexe geluiden uit in mollengangen.


De intensiteit van deze geluiden werkt op hun zenuwstelsel, verstoort hun communicatie en sociaal gedrag en verhindert hen om mogelijke aanvallers te horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts