donderdag 1 augustus 2019

Dakterras ontwerp

Indien gewenst kunnen wij ook vrijblijvend een dakterras ontwerp voor u opstellen voordat u een definitieve beslissing neemt. Renoparts zorgt voor het dakterras ontwerp van uw dromen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Om je daarbij te helpen hebben wij foto’s voor je verzameld van de mooiste, origineelste of meest luxe dakterrassen.


Je dakterras inrichten zal geen probleem meer zijn!

Als deze foto’s je geen inspiratie geven voor de inrichting van je dakterras , weten wij het ook niet meer. Het ontwerp van dit dakterras in Knokke is verdeeld in twee ruimtes, één ruimte op niveau van de living, lounge en slaapvertrekken. De andere ruimte ligt verdiept en heeft uitzicht op de omliggende akkervelden en bomenlaan.


Dakterras ontwerp Op zoek naar een dakterras ontwerp ? Het maken van een mooi ontwerp voor je nieuwe dakterras vergt veel denk- en meetwerk. ONTWERP vertaalt uw wensen op het dak in een geslaagd ontwerp en zorgt voor een probleemloze uitvoering van de plannen. Dakopbouw of dakterras , wij zijn uw.


Algemene gegevens eigentijds dakterras Daktuin met lounge-invloeden bij een karakteristieke bovenwoning op de Berglustlaan in Rotterdam.

Oppervlakte van het dakterras is ongeveer m2. Beschrijving daktuinontwerp De basis van de eigentijdse daktuin bestaat uit composiet vlonderplanken. Ook voor uw daktuin, balkon of dakterras maken wij graag een maatwerk 3D ontwerp.


Hieronder ziet u enkele details van het doordacht inrichten van een daktuin in Amsterdam. In het ontwerp zijn verschillende materialen gebruikt: Hardhouten pergola van stuks 9xof 12x12cm geschaafde hardhout palen. Veel mensen ontwerpen graag zelf hun tuin of dakterras. En ook al ben je geen hovenier, je weet ongetwijfeld wel wat je mooi vindt. In dit eerste artikel in een serie van leg ik de basisprincipes uit zodat je een snelle start kunt maken met het ontwerpen van je eigen tuin, balkon of dakterras.


Hoe groot of klein die dan ook maar is. De Dakdokters beschikken met De Dakarchitecten over hun eigen ontwerpbureau. Dit ontwerpbureau kan elke dakdroom uit te laten komen! Uw dakterras kan van alle gemakken worden voorzien: van maatwerk buitenkeuken tot loungebank met een rugleuning van plantenbakken. Renovatie van uw dak of dakterras Is uw dak of dakterras toe aan vervanging of reparatie?


Voor renovaties, verbouwingen en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder Van ontwerp tot realisatie. Balkontuin ontwerpen waar serene rust heerst.


Hier een daktuin ontwerpen vond ik een uitdagende opdracht.

Hoe mooier het dakterras , hoe meer waard het pand is. Zeker hoe hoger je woont en hoe mooier het uitzicht dus is, hoe exclusiever het terras is. Wij hebben prachtige voorbeelden gezocht voor het inrichten van een terras op het dak. Een vraag die we als uitdaging zijn gaan zien binnen dit project.


Het dakterras waar we over spreken is gelegen aan de rand van het Tilburgse centrum, op zeven hoog. Het penthouse waar het dakterras toe behoort heeft een luxe en relaxte uitstraling hetgeen we als basis zagen voor het ontwerp van het dakterras. Ik luister en denk met u mee, in plaats van een tekening sturen vraag ik eerst hoe het bestaande dak er uit ziet, wat zijn de eisen, passies en wensen, wat is mogelijk binnen de regelgeving. Uw specialist voor dakopbouw of dakterras NIEUWE WEBSITE. ONTWERP richt zich al jaren op particulieren die een dakopbouw of dakterras op hun woning willen realiseren.


Onze website wordt vernieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts