donderdag 1 augustus 2019

Steigerhout bbq tafel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Als je regelmatig BBQ ’t merk je al snel dat de meeste BBQ ’s vrij laag zijn. De reden hiervoor is dat je dan goed op je vlees kan kijken en dat de BBQ stabieler staat. Zelf vind ik het fijner als het rooster wat hoger is.


Door een BBQ kar te maken heb je gelijk de gelegenheid om een tafel en extra opbergruimte aan je BBQ toe te voegen.

Steigerhouten tafel voor de Big Green Egg Large. De prijs is inclusief levering binnen Nederland en België. Zelf een BBQ -meubel maken is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest.


Het meubel is zoveel als mogelijk blind geschroefd. De werktafel zorgt voor nog meer comfort en kookgemak. Op het werkblad kun je gemakkelijk gerechten bereiden of accessoires neerleggen.


Een Big Green Egg werktafel zorgt voor nog meer comfort en kookgemak.

Onze tafel zijn gemaakt van duurzaam steigerhout en worden geleverd met vier zwenkwielen, waardoor je deze eenvoudig kunt verrijden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de tafel te bewerken met een beitsbeschermlaag (licht eiken, greywash, whitewash). Volledig geschuurd steigerhout. De Big Green Egg Large is samen met de Medium het populairste model. Alle verbindingen zijn uitgevoerd in RVS schroeven.


Je kunt je steigerhouten tafel op aanvraag door ons laten beitsen en lakken. Door het hout te laten lakken worden de nerven van het hout extra geaccentueerd. Voorzien van geremde wielen. Een werktafel zorgt voor nog meer comfort en kookgemak.


Op de tegel in het werkblad kan gemakkelijk een hete druippan of conveggtor neergelegd worden. Heerlijk buiten genieten van het mooie weer en tegelijk lekker koken. Voor een buitenkeuken van steigerhout bent u hier aan het goede adres. Ze worden op maat gemaakt dus u kunt uw speciale voorkeuren ook altijd per mail of telefoon doorgeven.


De zaaglijst vermeldt ook kleinere latten die als steigerhout worden benoemd. Natuurlijk is dat een beetje flauwekul, steigerhout heeft op steigers gelegen en dat is bij het vurenhout uit de bouwmarkten absoluut niet het geval. Als men het in de bouwtekeningen over steigerhout heeft dan bedoelt men dus gewone nieuwe planken van vurenhout.

Specialistisch advies nodig? De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bestel Statafels online bij Leen Bakker. Ruim assortiment online bestellen!


Groene Eieren Weekend Projecten Buiten Projecten Picknicktafel Barbecue. Deze prachtige BBQ tafel is gemaakt uit het populaire steigerhout. Indien gewenst kan het hout behandeld worden om vergrijzing tegen te gaan.


De afmetingen van de tafel zijn. Deze ombouw is voor de klant gemaakt voor een Weber Summit E-6GBS Zwart. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De tafel heeft een stoere uitstraling door de vuurkorf looks. Een unieke combinatie van vuurkorf, bbq en tafel zorgt voor een ultieme zomerse ervaring! We houden verschillende steigerhouten tafels op voorraa deze zijn direct leverbaar, voor de actuele voorraadproducten kijk even bij (alle voorraadproducten) Het aanbod voorraad wisselt vaak wat per seizoen.


Tuintafel steigerhout blokpoot zand 250x100cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Deze steigerhouten tafel heeft een strak en tijdloos ontwerp. Tafels van steigerhout op maat. Het hout is 1 verantwoord verkregen.


BBQ - tafel Unieke industriële tafel om gezellig met familie en vrienden rondom te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts