maandag 5 augustus 2019

Huis ontvlooien

Bestel Snel en Voordelig Online! Huizen met korting tot. Altijd voordelig en snelle levering. Gratis verzending op een groot. Gebruik dan een omgevingsspray om je huis te ontvlooien.


Met een omgevingsspray of vlooienspray worden de vlooien en de larven in je woning direct gedood.

We hebben inmiddels al verschillende bestrijdingsmiddelen van de dierenarts gekregen en het hele huis al meerdere malen helemaal gesprayd met omgevingsspray. Sinds juli ontvlooi ik de poezen elke weken. Vlooien bestrijden in huis. Om je huis helemaal in keer vlo vrij te krijgen lukt je niet met de middeltjes die te verkrijgen zij bij de winkel.


Misschien raar maar de GGGD ontvlooien regelmatig huizen. Het is absoluut niks om je voor te schamen. Ook is mij jaar geleden overkomen en kreeg de vlooien niet weg. Ook de slaapplek van je huisdier en nog veel meer plekken in je huis zullen goed behandeld moeten worden.


Zo kan je ze doeltreffend bestrijden?

Wie dit jaar te kampen heeft met vlooien weet dat de beestjes hardnekkiger zijn dan vroeger. Een gewone behandeling of vlooienband doet zijn werk niet meer en het probleem wordt alsmaar erger. Toch is er geen reden om te wanhopen.


Ik zou als ik jou was beginnen met heel strikt elke weken ontvlooien met advantage en dit een paar maand volhouden, daarnaast ook heel regelmatig goed stofzuigen en tegelijk met het ontvlooien je huis ook behandelen met indoor-x spray o. Je mag hem in die periode niet wassen, dan was je het vlooienmiddel er weer af! Geregeld stofzuigen en een aantal in de stofzuigerzak doen helpt echt. Een spot-on product (of vlooienband).


Om (nieuwe) vlooien op je huisdier snel te doden. Hiermee bestrijd je de vlooienlarven in je huis. Hoe vaak moet je een hond ontvlooien ? Zoals hierboven is te lezen, verschilt de tijd dat een middel werkzaam is per type product. Wat kan ik doen tegen een vlooienplaag in huis ? Ergens in mijn achterhoofd wist ik dat er een bepaalde volgorde was om te ontwormen en te ontvlooien , waarbij rekening wordt gehouden met de levenscyclus van de parasieten.


Om de volledige levenscyclus van de vlo te onderbreken is het erg belangrijk om de omgeving te behandelen met een geschikt product dat de cyclus van de vlo onderbreekt. Maar hoe zat het nou ook alweer? Mochten de vlooien toch het huis overnemen, dan is het belangrijk om te stofzuigen op plekken waar je moeilijk bij kunt komen, zoals onder kasten en tafels, onder de kussens van de bank, onder het be enzovoort.


Ook niet heel bevorderlijk dus! Toegevoegd na minuten: Ook al de katten niet buiten komen is het heel belangrijk regelmatig te ontvlooien.

Mensen kunnen ook vlooien of -eitjes mee naar binnen nemen. Een vlo kan niet alleen de kat (en daarmee het hele huis !) besmetten, maar een opgegeten vlo kan ook uitgroeien tot een lintworm. Hoewel ze niet kunnen overleven op de mens, kunnen ze ook voor ons heel vervelend zijn.


Eenmaal binnengebracht in huis , kunnen ze zich razendsnel vermenigvuldigen. Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden. U komt er dus niet gemakkelijk van af. Op deze pagina willen we u meer informatie geven over de stappen die u moet nemen om vlooien te bestrijden, zodat u zo snel mogelijk weer een vlooienvrij huis heeft.


Maandelijks een pipet Stronghold of Vectra Felis in de nek houdt uw kat en huis vlovrij. Deze middelen zijn bij uw dierenarts te krijgen. In onze webshop vindt u o. Advantage kat, Frontline kat, Frontline Combo kat en Seresto kat ter bestrijding en preventie tegen vlooien.


Hier ook jaar onze binnenkat niet ontvlooid , maar op enig moment dus wel vlooien (of eitjes) meegenomen naar huis van stalkat. En dan heb je dus wel een probleem, omdat de meeste vlooien dus niet op de kat zitten maar in de omgeving, je huis ! Met dan even snel je kat ontvlooien ben je er dan niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts