vrijdag 2 augustus 2019

Kussen cinderella

Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Alleen de beste aanbiedingen. Bekijk de populairste artikelen.


Al verkrijgbaar vanaf €79. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.

Hoofdkussens tegen lage prijzen. Bestel hier beddengoed online. Kom naar de winkel of bestel online! Ruim een derde van ons leven slapen we. De New Classic behoort tot de meest verkochte kussens in Nederland.


Cinderella New Classic collectie. In het centrum van het kussen is een tussenschot geplaatst, dat ervoor zorgt dat het kussen altijd stabiel is. Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel.


Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten.

Het is anti-allergeen en wasbaar. Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop. Het kussen heeft een wigvorm en is wasbaar op graden Celsius.


Haal voor het wassen wel eerst de neksteun eruit via de ritssluiting aan de onderzijde. Daarbij is het kussen goed vochtregulerend en anti-allergeen, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. De tijk is vervaardigd uit 1 percale katoen en voelt heerlijk zacht aan. Het hoofdkussen is een puntmodel en wasbaar op graden Celsius. Ook kun je dit kussen gewoon in de droogtrommel drogen.


Dit fijne kussen is uniek door zijn doordachte vormgeving. Schapenvacht Kussen van €79. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Profiteer van deze aanbieding en koop Kussens met korting!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! De kussens van het merk zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten om zo voldoende ondersteuning te bieden tijdens het slapen.


Een hoofdkussen ondersteunt je nek en hoofd. Een goede ondersteuning van deze lichaamsdelen is essentieel voor een goede nachtrust.

De kussens hebben een 1 perkal katoenen tijk en zijn gevuld met 1 synthetische bolletjes met een totaal gewicht. Hierdoor biedt het kussen een goede ondersteuning bij elke slaaphouding. De neksteun zorgt voor de nodige drukverdeling van de nek en de schouders en dat creëert optimaal slaapcomfort. Op deze manier kun je het beste bij jou passende kussen kiezen.


Hier in België is er geen winkel waar ik ze kan bestellen en terugzenden mocht het niet bevallen, en geraak niet meteen in een winkel waar ze verkocht worden. Ik had dus graag wat ervaringen gehoord. Ik lees van beide wel goede dingen, enkel is er een groot prijsverschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts