vrijdag 2 augustus 2019

Vrijhangende parasol

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Actieprijzen voor horeca parasols. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Een ronde parasol kan immers aan de korte zijde, de lange zijde en vanuit een hoek boven de tuinset worden geplaatst. Het maakt niet uit vanaf welke kant de parasol boven de tafel komt te hangen, de kap hangt altijd mooi boven de tuinset. Bij een vierkante of rechthoekige parasol ligt dit anders. Ga dan voor een zwevende rechthoekige parasol.


In tegenstelling tot de klassieke ronde parasol zorgt dit voor een unieke uitstraling, die aansluit bij jouw moderne tuinmeubelen. Een bijkomend voordeel is dat de zwevende rechthoekige parasol een relatief groot oppervlak aan doek heeft. Dit maakt de zwevende rechthoekige parasol zeer praktisch. Met dit vrijhangende zwevende parasol kunt u met warme dagen lekker in de schaduw zitten.


Vrijhangende parasol

U kunt zelf bepalen hoe hoog de parasol moet staan en welke kant de parasol moet staan dankzij de draaiende paal. Hierdoor kan hij dienen als parasol en als schaduwdoek. Het doek van de parasol is gemaakt van polyester en voorzien van ee PA coating.


De bediening van deze parasol is erg gemakkelijk en bijzonder, en wordt duidelijk aan de hand van onderstaande video. Vrijhangende Solero parasol. Een vrijhangende Solero parasol bestaat uit een paal die aan de zijkant van de parasol staat.


Deze kan eenvoudig 300° meedraaien zonder dat de parasolvoet of het grondanker verplaatst hoeft te worden. Dit creëert schaduw op uw terras zonder een hinderlijke paal in het midden van uw terras. Onze free pole parasols, in Nederlands vertaald vrij-hangende parasols of wel zweefparasols, hebben de mast aan de zijkant waardoor u vrij kunt bewegen onder de parasol.


De modellen zijn er in dubbel en tripple rotatie. Dat wil zeggen 3graden op de voet en aan de mast verticaal te verstellen. Een witte parasol wordt echter wel sneller vies. Berg de parasol dan ook op na gebruik of gebruik een handige parasolhoes.


Vrijhangende parasol

Accessoires voor parasols. Bij ons koop je niet alleen een handige tuinparasol, wij hebben ook verschillende accessoires beschikbaar waar je het gebruik van een parasol optimaal mee benut. Denk hierbij aan een parasolvoet. De Athene parasol is eenvoudig te bedienen, licht van gewicht en gemakkelijk te plaatsen.


Met de Athene parasol koop je voor een leuk bedrag een complete vrijhangende parasol inclusief kruisvoet. Doordat de steel van de parasol aan de zijkant bevestigt zit kun je er dus uitstekend loungesets en tuinsets onder plaatsen. De zweefparasol is makkelijk verstelbaar en draaibaar.


Daarnaast heeft deze vrijhangende tuinparasol windventilatie. De lucht kan bovenin weg, waardoor de warmte niet blijft hangen onder de parasol. De stabiliteit van de parasol wordt hiermee ook nog eens vergroot, omdat de wind de parasol niet meer kan optillen. Met onze vrijhangende parasol zorgt u ook voor het milieu. De vrijhangende parasols zijn er van verschillende merken, maten en uitvoeringen.


Hiermee staat de parasol gelijk stevig. Met een vrijhangende parasol beschikt u altijd over een heerlijk. Een mogelijk nadeel van een zweefparasol kan de stormbestendigheid zijn, in de meeste tuinen is daar geen sprake van, maar op een balkon of open vlakte kan het soms fink waaien.


Doordat de mast aan de zijkant staat en het gewicht van de parasol zich aan weerszijden bevindt, is de parasol minder stabiel dan een middenmast exemplaar. De keuze voor uw parasol is al gemaakt, maar weet u ook al hoe u deze wilt gaan bevestigen? Er zijn verschillende opties zoals een reguliere parasolvoet, een vulbare parasolvoet, een verrijdbare parasolvoet –een voet op wielen-, een muurbevestiging, een betonnen parasolvoet, of een grondanker voor uw parasol. Parasols koop je eenvoudig online bij bol. RHODOS VRIJHANGENDE PARASOL 250x250cDe Rhodos vrijhangende parasol 250x250cm wordt uitgevoerd met een aluminium frame die voorzien is van een hoogwaardige poedercoating, en het doek is van polyester stof.


De Rhodos parasols zijn 360° draaibaar door middel van het voetpedaal en de parasol is verticaal verstelbaar. Het gewicht van een parasolvoet is erg belangrijk voor een zweefparasol en is afhankelijk van de grootte van de parasol. Dit om het contragewicht van de parasol te compenseren.


Vrijhangende parasol

Het grote voordeel van de vrijhangende parasol is dat de voet naast de tafel kan worden geplaatst, waardoor je meer schaduw kunt creëren met een minder grote parasol. Ondanks zijn grootte is hij toch erg gemakkelijk te bedienen. De Glatz Sombrano parasol is een grote vrijhangende parasol. Ga voor de snelle levering van dagen en de super prijs-kwaliteitverhouding. De Solero Laterna pro parasol is de nieuwste vrijhangende parasol uit de Solero-lijn.


Dit parasol doek is, net als de doeken van onze andere Solero parasols, voor- zien van een speciale waterafstotende coating. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts