woensdag 18 september 2019

Keter tuinmeubelen

Keter tuinmeubelen

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Kies uit producten vanaf € 375.


Deze mooie kunststof opbergkast is afgewerkt in een grijs - groene kleur en past dus mooi in een groene tuin. Op de keter opbergkast high store krijg je jaar garantie en hij kan het hele jaar buiten blijven staan. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo. Om te genieten van deze meubels hoef je echter geen vakantie te boeken. Bent u op zoek naar een handige opbergbox?


Aan een mooie opbergbox alleen heeft u niet veel natuurlijk, er moet ook nog wat in deze box kunnen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Tuinsets van alle merken op beslist. De opbergmeubels zijn vervaardigd met de meest geavanceerde spuitgiettechnieken en gebruiksvriendelijke designs.


Berg eenvoudig speelgoe tuinkussens of tuinspullen op in deze ruime opbergbox met stevig deksel en gasveren om de deksel gemakkelijk te sluiten. Je bestelt deze tuinmeubelen simpel en snel online. Wij zorgen ervoor dat jouw tuinmeubelen snel bezorgd worden, zodat je meteen van elke zonnige dag kunt genieten.


Je vindt dit praktische meubel bij Leen Bakker. Keter Outdoor tuinmeubelen dealer. Ze behoort met een omzet van meer dan miljard euro hiermee tot de absolute top. Ondanks dat we deel uitmaken van een groot concern, acteren we bij Jardin als echte ondernemers.


Van tuin en balkon maken we graag de leukste plek om samen te genieten. Allibert Outdoor Furniture. Bij elke stoel, tafel of loungeset houden we dat voor ogen. Je kunt hem namelijk als koelbox, bijzettafel of partytafel gebruiken.


Vul de Cool Bar met ijsblokjes en houdt je drankjes tijdens een feestje of barbecue heerlijk koel. De Cool Bar is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor deze weerbestendig, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken is. Hij kan ook als containerberging worden gebruikt. De Store it Out Ultra is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en regenwater dicht. De kast kan dus het hele jaar door buiten blijven staan en is UV-bestendig.


Keter tuinmeubelen

Profiteer van onze dagelijkse kortingen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De fauteuil is gemaakt van kunststof met wickerlook. Deze fauteuils zijn een aanwinst voor iedere tuin en staan fraai rondom de tuintafel. Style en functioneel zijn de twee woorden waar de cool stool van keter zijn naam aan te danken heeft.


Please select your country. De opbergbox is gemaakt van duurzaam materiaal en is voorzien van een subtiele houten uitstraling. De keter patio store tuinkast is een compacte kunststof tuinkast die je zowel in een schuur als buiten kunt gebruiken. De twee lage stoelen zijn erg comfortabel en het wicker design maakt dat de set een modern en speels uiterlijk heeft.


Keter tuinmeubelen

De tafel en stoelen zijn voorzien van metalen poten die het strakke design helemaal afmaken. Waar keter groot mee is geworden zijn de opslagoplossingen voor zowel binnen als buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts