woensdag 25 september 2019

Ebben boomkwekerij

Ebben boomkwekerij

De medewerkers van Ebben zijn stuk voor stuk. Boomkwekerij Ebben heeft al het benodigde materieel in huis. Know-how to grow betekent voor ons dat we verder denken en.


Ons doel is bomen en planten te kweken met een uniek. Ebben Inspyrium is niet alleen een kenniscentrum voor onze. Op onze kwekerij wordt duurzaam gekweekt volgens het Milieukeur. Ebben is hoofdsponsor van de Boomfeestdag. Ebben deelt know-how to grow voor professionals uit de groenbranche: ontdek alles over bomen met een uniek karakter en groenbeleving in de openbare ruimte.


We adviseren u graag bij het ontwerp en de aanleg van parken, pleinen, straten, recreatiegebieden en alle andere groene projecten. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief. Ebben Nurseries offers a wide range of trees and shrubs: multi-stem trees, climbing trees, trees for avenues and parks, characteristic trees and solitary shrubs. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Deze boomkwekerij is niet zomaar een bedrijf.


Alwin Ebbens levert wereldwijd vruchtboomonderstammen, rozenonderstammen, zetstammen, bosplantsoen, haagplanten, kleinfruit en coniferen plantgoed. Gangbare tot en met zeldzame soorten, in kleine of grote aantallen. Dirk Ebben heeft functies op zijn of haar profiel. In vele Europese steden en dorpen, zowel op.


Duurzame groenprojecten – en bomen in het bijzonder – dragen in belangrijke mate bij aan het natuurlijk evenwicht in de stedelijke omgeving. Natuurlijke meerstammige bomen, karakteristieke fruitbomen, schaduwrijke straat- en laanbomen, speelse klimbomen of boomhutbomen, strakke vormbomen en hagen, of dat ene grote, bijzondere exemplaar. In een paar klikken stelt u het perfecte sortiment samen voor elk groenproject.


Ebben boomkwekerij

Alle informatie en de foto’s uit de TreeEbb zijn vrij te gebruiken. Bijzonder aan Groeningen is dat het een eigen volkslied heeft. Groeningen, die ook te vinden zijn in de rubriek boomkwekerij ebben. Het bedrijf telt ruim honderd werknemers, die zich iedere dag weer inzetten op verschillende afdelingen.


Het familiebedrijf is bijzonder marktgericht. Handelskwekerij Alwin Ebbens kan door een uitgebreid netwerk van toeleveranciers praktisch alle onderstammen en overig uitgangsmateriaal leveren. Het compleet maken van ‘lijstjes’ (minder gangbare soorten in kleinere aantallen) zien wij als een service naar onze klanten.


Ik kreeg geen hartverzakking, maar hier werd ik even niet goed van, van wat ik zag. Dit was een kist vol goud. Verrukt was Tonnie Ebben van het Museum van Postzegel tot Tank in Groeningen toen hij een kist kreeg met allemaal bijzondere spullen van Koningin Wilhelmina.


De kist en inhoud staan nu in zijn museum. Een compleet assortiment bomen en planten voor de hovenier, groenvoorziener en particulier. Dat is wat Den Mulder Boomteelt te bieden heeft.


Ebben boomkwekerij

Dat gebeurde in de Keukenhof in Lisse. De uitreiking werd bijgewoond door Koningin Maxima. Vooralsnog heeft de gemeente Cuijk nog geen beleid om dit initiatief te beoordelen. In dagblad De Gelderlander zegt Toon Ebben dat hij graag z’n werknemers fatsoenlijk wil huisvesten.


Toonaangevend in de levering van beplanting voor de zakelijke markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts