maandag 30 september 2019

Urnenkelder

Een urnenkelder biedt een efficiënte oplossing voor het bijzetten en begraven van maximaal urnen. De kelder is weersbestendig en zwaar genoeg om de druk van het grondwater te weerstaan. Het antislip materiaal op de deksel voorkomt het wegglijden van de gedenksteen. De urn wordt dan bijgezet in een urnenkelder van beton of kunststof en afgedekt met een gedenkplaat of monument.


U kunt ook kiezen voor een kunststof lessenaar. De kunststof en betonnen lessenaar zijn ook goed te gebruiken voor de inrichting van algemene graven.

Offerte Urnenkelder Heeft u als gemeente, begraafplaatsbeheerder of particulier interesse in onze duurzaam ontwikkelde urnenkelders vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! De kunststof urnenkelders uit volledig recycleerbaar HDPE komen standaard met een vlak deksel die de urnenkelder hermetisch afsluiten. Optioneel kan er gekozen worden voor een extra lessenaardeksel en extra verstevegingsplaat met ronde uitsparing. Ze bieden plaats voor standaard urnen.


Het is een mooie combinatie van begraven en cremeren. Met meer dan jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van. Bakker Betonwaren levert de complete inrichting voor de begraafplaats en het crematorium.


Uitvaartbranche is hét platform voor mensen die werkzaam zijn in het uitvaartwezen en sectoren die betrokken kunnen zijn bij het overlijden zoals ziekenhuizen.

De urnenkelder wordt vervaardigd in metalen kofferingen en drogen gedurende minimum uur. Hierdoor wordt een goede afwerking en perfecte meetvastheid bekomen. De Urnenkelder van kunststof wordt dikwijls gebruikt op kerkhoven of in een ondergronds columbarium op een urnenveld. In plaats van de urn neer te zetten in een columbarium nis, wordt deze bijgezet on een Urnenkelder van kunststof en onder de grond bewaard. Osiris Betonnen Urnenkelders.


Naast de kelder kan er ook gekozen worden tussen verschillende. De inrichting van begraafplaatsen vraagt de nodige aandacht van steden en gemeenten. Het afstemmen van de herdenkingsmonumenten op zowel bestrating als meubilair is. Door op Akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Efko Beton is een betonfabriek gespecialiseerd in maatwerk in het bezit van een KOMO-certificaat en levert producten voor de grond-, weg-, en waterbouw.


Bij sommige crematoria kan de asbus ook worden begraven in een urnenkelder. Urnenkelders zijn ondergrondse columbariumnissen (of urnenkelder ) in een urnenveld. Het urnengraf bestaat hier uit een ‘nis’ waarin de urn wordt bijgezet. Op het nieuwe deel van de begraafplaats zijn urnenkelders beschikbaar, op het oude deel bieden we deze mogelijkheid niet.


Er kunnen maximaal twee urnen worden geplaatst. Wat is precies een nieuwe urnenkelder ? Meer informatie vindt u in dit document, of u kunt ook de desbetreffende informatie lezen op de website van Administratie Binnenlandse Aangelegenheden. Gewoonlijk wordt de urn geplaatst in een ondergronds keldertje.

Daarbovenop komt dan het monument te staan. Vaak voorziet de begraafplaats in een urnenkelder. Het komt echter ook voor dat dit nog niet geregeld is, of dat de urn in de grond wordt begraven. Zo nodig kunnen wij de urnenkelder plaatsen, zodat u hier geen zorgen over heeft.


Welkom bij Hoolants Beton. Al jaar uw partner in betonproducten: grafkelders, urnenkelders, columbarium, stapelblokken, bovengronds begraven,. U kunt in het keldertje in totaal vier urnen bijzetten.


Om de plaats eigen te maken, kunt u op het keldertje een klein monument plaatsen. Hier kunt u ook iets van persoonlijk aard achterlaten of bloemen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts