donderdag 5 september 2019

Planten herkennen online

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Alle planten vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw tuinplanten. Bloemen en andere planten herkennen.

Deze pagina’s vindt u snel en gemakkelijk helpen om planten en bloemen te bepalen door middel van foto’s. Dit wordt het beste bereikt door de kleur en de vorm van de bloem. In de rechterkolom kunt u ook niet-bloeiende planten , vinden door gewoonte of het leven gebied. Identificeer ogenblikkelijk allerlei soorten planten : bloemen, bomen, vetplanten, paddenstoelen, cactussen en nog veel meer! Met deze website kunt u uw plantenkennis uitbreiden met behulp van een volledig door u samen te stellen planten -quiz.


Hierbij krijg je een compilatiefoto van een wild in Nederland voorkomende plantensoort te zien en kunt u uit een multiple-choice lijst selecteren welke soort u denkt te herkennen. De muziekwereld kent het fenomeen al langer: de succesvolle app Shazam herkent bijna feilloos al je favoriete nummers waarvan je de titel of de naam van de artiest even bent vergeten of informeert je over wie dat lekkere liedje op de radio, dat je nog wel eens een keer zelf wilt opzoeken, zingt. Planten herkennen met een app.

Op dit forum kunt u met vragen terecht over vogels, zoogdieren, reptielen, amfibieën, vissen, insecten (vlinders, libellen, kevers, etc.), spinachtigen, weekdieren, planten , (korst)mossen en paddestoelen. In de meeste gevallen zijn experts bereid u te helpen met uw vraag. Wilde planten toepassen in je tuin.


Klik hier voor een lijst met wilde planten (met uitgebreide informatie) die je zou kunnen toepassen in een tuin! Natuurlijk is de lijst niet compleet. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer planten die je prima kunt aanplanten in je tuin. Mogelijk wordt de lijst in de toekomst nog verder uitgebreid.


Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zeker ook voor plantenziekten en plagen. In de tuin doet u dit door uw planten optimaal te verzorgen. Niet elke plant kan tegen een zonnige plek en andere planten kunnen weer niet goed tegen te weinig licht.


Bladeren herkennen is een project van Frau-Doktor. Deze site gebruikt cookies om verkeer te analyseren en om advertenties te meten. Als u gebruik maken van de website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Deze plant is goed te herkennen aan het grove en ruwe blad wat andere planten snel verdringt.


De penwortels groeien diep dus probeer deze goed uit te steken. Bij enkele andere soorten ging de app de mist in, maar toch, geen onaardige score. Verder geef ik globaal aan waar de plant voorkomt.


Wil je exact weten in welke gebieden een plant groeit, kijk dan op soortenbank.

Hiermee kun je terug en verder bladeren, op volgorde van wetenschappelijke naam. Daarnaast biedt de website van 123planten alle informatie over de verzorging van jouw mooie kamerplant in de online encyclopedie. Ontdek alle tips over water geven, lichtintensiteit en veel meer. Voorjaarsbloeiers Samen met de lente ontwaken ook de eerste bloemen. Voorzichtig steken zij hun kopjes boven om dan,.


Je kunt kiezen welk gedeelte van de plant geanalyseerd wordt: het bla de bloemen, de vruchten of de stam. De app geeft vervolgens aan om welke plant het gaat en laat afbeeldingen zien van andere gebruikers die dezelfde plant gefotografeerd hebben. Je ziet een prachtige plant , maar je hebt geen idee welke plant het eigenlijk is. Zelfs wij lopen nog regelmatig tegen dit probleem aan. We krijgen ook regelmatig de vraag “Hoe heet deze plant ? Gelukkig hebben we hiervoor de oplossing!


Hieronder lees je meer over de twee apps die wij gebruiken om achter de naam van je plant te komen. Determineer een blad en ontdek de naam van een boom. Vind informatie over verschillende bomen zoals de bladran bladvorm, gebruik van het hout en geneeskundige.


Met onze jarenlange ervaring kunnen wij dan ook verzekeren dat deze netjes thuis of op kantoor worden afgeleverd. Zowel kamerplanten als tuinplanten hebben wij leverbaar in allerlei soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts