dinsdag 10 september 2019

Overkappingen zelfbouw

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In onze showroom laten wij diverse mogelijkheden van een zelfbouw terrasoverkapping zien in uitvoeringen die telkens weer een andere sfeer oproepen. Niets is immers zo persoonlijk als smaak en stijl.


Als u wilt dat uw overkapping precies zo wordt als u voor ogen staat, is het belangrijk u vooraf breed te oriÃnteren. Wilt u ook uw eigen terrasoverkapping bouwen? Neem dan contact op met de houtbouwspecialisten van Brouwers Houtbouw voor een persoonlijk advies.

Bekijk ter inspiratie alvast deze voorbeelden van onze modulaire zelfbouw terrasoverkappingen. Terras overkapping en veranda zelfbouw pakketten op maat gemaakt. Systo heeft ook een eigen montagedienst. Van Carport tot Tuinoverkapping Bekijk het online.


Alle profielen zijn hier dus ook op aangepast, waardoor deze niet meer op elkaar aan zouden sluiten als u de overkapping op een ander afschot zou monteren. Het verschil tussen de prijs voor een overkapping die je zelf in elkaar zet in vergelijking met een overkapping die een installatiebedrijf komt monteren is ongeveer procent. Dat betekent dat jij procent van de totaalprijs voor een overkapping inclusief installatie kunt besparen door dit zelf te doen.


Dit is natuurlijk een mooie bedrag.

Vaak is een overkapping vergunningsvrij als je deze aan de achterkant van het huis wilt plaatsen. Doe wel een vergunningscheck, want het kan verschillen per gemeente. Aan de zijkanten gelden weer andere regels, dus dan is de check ook cruciaal.


Voor overkappingen aan de voorkant gelden weer strengere regels. Lees dan onze bouw-tips voor het bouwen van overkappingen aan uw woning of vrijstaand achter in de tuin. De trend vandaag de dag is om van lariks douglas hout zelf een overkapping of kapschuur te maken. Lees voor het plaatsen van een dergelijke maatwerk lariks douglas overkapping met plat dak elders op de site.


Een houten veranda overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Wij leveren ook zelfbouw houten veranda overkappingen met een plat dak. De douglas overkapping wordt als bouwpakket geleverd inclusief epdm dakbedekking.


U dient het hout nog wel zelf te bewerken. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Altijd het goedkoopst op Beslist. Nu meer dan soorten online.

Wil je een overkapping die vanaf een muur of wand schuin naar beneden loopt? Dan kan onderstaande bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket wel eens iets voor je zijn. Overkapping met een schuin dak zelf maken. Het is vrij simpel te maken met een goede voorbereiding. Veel overkappingen worden ook praktisch ingezet voor extra bergruimte of stalplaats voor fietsen.


Hillhout biedt je veel keuzes in een veranda als overkapping. De lamellen overkapping is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand. Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘buiten’ zitten. Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is.


Met een terrasoverkapping kunt u nog meer plezier aan uw terras of tuin beleven. Een aluminium terrasoverkapping is een extra stuk woon- en leefruimte tussen de woonkamer en de tuin. Het overkapping -systeem van Sunworden standaard geleverd als bouwpakket. Door zelfbouw kunt u extra voordelig genieten van een Sun24-veranda.


Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket. Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen kopen in diverse afmetingen.


U bent handig, maar u hoeft het niet alleen te doen. Met onze zeer gebruikersvriendelijke werkbeschrijvingen kunt u precies zien, hoe u uw zelfbouw veranda kunt monteren. Vrijblijvend advies is te allen tijde mogelijk, wij staan u graag te woord. Van een zelfbouw veranda tot serres en bestrating en overkappingen , we hebben het allemaal. Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is.


Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. De overkappingen die wij leveren zijn van hoogwaardig aluminium, eiken of douglas hout. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind.


Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts