donderdag 5 september 2019

Tuin bewateren

Tuin bewateren

Bespaar tot wel via kiesproduct. Van tuinhout tot sierbestrating! GARDENA heeft alles voor het bewateren van jouw tuin.


Ontdek alle tuinslangen, druppelsystemen, sprinklers, besproeiingscomputers en nog veel meer. Ook tijdens je vakantie heeft je tuin voldoende water nodig. Je kunt natuurlijk de buurvrouw vragen om voor je tuin te zorgen, maar nog makkelijker is het om een watergeefsysteem te gebruiken.


Je kunt bijvoorbeeld een sproeisysteem installeren dat op ingestelde momenten zal gaan sproeien. Even ter verduidelijking: je hebt in dit Gardena systeem dikke zwarte plastic buis die het water door de tuin leidt, en dunne zwarte plastic buisjes die het water naar individuele planten kan leiden. Die dunne buisjes moet je een doseerventiel opzetten. Dan kan je beter een slang nemen van een stevig materiaal te kopen. In een grote tuin zal hij namelijk veel over de grond slepen waardoor de slang sneller zal slijten.


Tuin bewateren

Ook in een tuin met veel ruwe ondergronden is het verstandig om voor een stevige slang te kiezen. Voor het bewateren van nieuw zaaigoed zijn de neveldouches geschikt en voor smalle plantvakken stripdouches. Door een eenvoudige verbindingstechniek kan het apparaat ook altijd aan veranderingen in het plantbereik in de tuin worden aangepast.


In de zomer kan de tuin erg droog worden. Zorg voor een goede bewatering, zodat je langer van een mooie tuin kan genieten. Welkoop heeft verschillende sproeisystemen voor elke tuin.


Ook hebben wij een assortiment tuinslangen in alle soorten en maten. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties. Uw tuin heeft altijd dorst, ook als u weg bent of in bed ligt. U kunt ook verschillende gedeelten van uw tuin apart bewateren , zoals het gazon, bloembakken op het terras of de bloembedden. Na het bewateren moet de bodem gecontroleerd worden.


Nieuw geplante planten hebben meer water nodig. Tip: hoe dichterbij de bodem je bewater des te minder water gaat er verloren. Het water wat niet de bodem indringt, of de planten bevochtig verdampt direct. Wie een grote tuin heeft of het belangrijk vindt zijn tuin op regelmatige tijdstippen te bewateren , heeft veel baat bij automatische bewatering. KARWEI heeft alles voor automatische bewatering, waaronder zwenksproeiers en pompen.


Liever geen regenton in de tuin ? Zet een emmer, teil of zwembadje neer wanneer er regen verwacht wordt. Wanneer je een sloot in de buurt hebt, kun je hier water uit halen met een emmer of een dompelpomp. Staat er een zwembadje in de tuin ? Wanneer het water toe is aan verversing, gebruik je het vuile water om de tuin te bewateren.


Je tuin bewateren zonder zorgen Terug. Ben je vaak langdurig op reis, heb je maar weinig tij ben je fysiek niet meer in staat je tuin met de hand te. Breng je tuin in topconditie. Met de slimme manieren om je tuin te bewateren ontneem je jezelf veel werk en houd je je tuin in topconditie.


Dit zorgt er voor dat je nog meer van je tuin kan genieten. Met slimme bewatering zorg je ervoor dat je tuin altijd en automatisch goed onderhouden wordt. Met een regenton in de tuin vang je regenwater op voor hergebruik.


Regenwater bevat veel minder kalk dan kraanwater en is daardoor uitermate geschikt voor het bewateren van je tuin óf voor het wassen van de auto! Regentonnen, groot of klein, zijn vaak van kunststof of hout en je hebt ze zelfs met een geïntegreerde plantenbak. Tuin bewateringsysteem, druppelaars en irrigatie systemen.


Ecologische irrigatie methodes om je tuin te bewateren , bewateringsysteem met materiaal uit de recycling. Druppel en hydroponisch plant bewateringsystemen. Wanneer je denkt aan het bewateren van je planten, denk je waarschijnlijk direct aan tuinslangen. Hiervan vind je dan ook meerdere varianten tussen het tuingereedschap van Lidl.


Een andere optie is de gieter. Met een hydrofoorpomp kun je water vanuit een diepte omhoog laten pompen, waarna de pomp dit water onder druk doorpompt. Zo kun je één of twee tappunten op een geautomatiseerde manier voorzien van water. Je kunt zo bijvoorbeeld met hydrofoorpompen je tuin bewateren , maar ook je sanitair spoelen. De tuinbewatering uit ons assortiment geeft u de mogelijkheid uw tuin te voorzien van deze behoefte.


Automatische bewatering voor uw tuin. Het is soms niet de leukste bezigheid en sommige willen het liefst niet denken aan het bewateren van de tuin. Wij hebben de oplossing voor dit probleem en verkopen automatische bewatering voor in de tuin. Sproeien en begieten dus, maar uiteraard wel op een verantwoorde manier. Het juiste gereedschap om te bewateren vind je bij Intratuin, voor elke (moes) tuin en elk balkon!


Een tuin moet water krijgen. Het beste is natuurlijk een regenbui, maar ook in droge periodes hebben de bomen, struiken, planten en het gazon water nodig. Er zit dan niets anders op om met een gieter of tuinslang aan de slag te gaan.


Hieronder volgt een opsomming en korte beschrijving van alles wat bij het bewateren van je tuin van pas komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts