dinsdag 17 september 2019

Container overkapping

Robuust, Standvastig en economisch! Grootste aanbo 1 waterdicht! Bekijk nu onze collectie online! Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Deze gevels zijn uniek in hun soort.

Door de speciale constructie wordt overdruk voorkomen en kunt u de containertent aan één kant open laten zonder het risico om schade op te lopen als harde wind onder de overkapping slaat. Dit type is geschikt als overkapping tussen twee zeecontainers van 40ft. Gebruiksklare oplossing voor tijdelijke bouwplaatsopslag.


Speciaal ontworpen om tussen twee zeecontainers te plaatsen. De voordelige en duurzame opslagmogelijkheid is bovendien geschikt als werkplaats. Lichtgewicht tienvoets overkapping met een opening aan de voorzijde.


Deze container met een open bodem en open voorzijde is perfect te gebruiken als overkapping.

De wanden en plafond zijn vervaardigd uit geprofileerde staalplaat. De thermisch verzinkte overkapping heeft een gewicht van 3kg. Levering van een uitgebreid assortiment machines en hulpmiddelen voor de woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg-, en waterbouw.


Demontabeleopslagcontainers van snelbouwcontainer. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen. Zoek naar container kopen op de nieuwe KensaQ. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Letterlijk out-of-the-box-thinking! Container overkappingen , werkplaats, mobiele container ! Enkele troeven van dit type overkapping zijn: geen funderingen, een zeer robuust geheel, een snelle opbouw, kan ook gemakkelijk gedemonteerd en gerecupereerd worden. Twee werkplaatsen voor containerherstelling en een gate in gebruik genomen in de haven. De containers doen zowel dienst als wanden, kolommen en windverbanden. Rookcontainer met afdak overkapping.


Deze kleine rookcontainer met afdak overkapping is ideaal voor buitenopslag. Dit komt door de handige afdak overkapping die zich bij de deuren van de kleine container bevinden.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Plaats uw Kliko of (vuil) container netjes uit het zicht met een container ombouw. Als u van plan bent om tot aankoop over te gaan, dan moet u weten wat de afmeting van uw. Van de Zandschulp Mobiele Overkappingen levert en produceert mobiele overkappingen.


Onze producten variëren van kleine afmetingen voor het overkappen van bijvoorbeeld een container , tot het overkappen van grote sleufsilo’s. Het is mogelijk om meerdere overkappingen aan elkaar te koppelen en in elkaar te schuiven. Gebogen frame met stevig zeil voor plaatsing tussen containers. Aankopen is tevens mogelijk.


Voor realiseren overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts