maandag 23 september 2019

Eiken carport

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Deze carport wordt namelijk als compleet pakket bij u afgeleverd.


In het pakket vindt u alle benodigde palen, balken, planken, damwandprofielplaten en bevestigingsmaterialen.

Hier vindt u een overzicht van onze eiken carports. Eiken staat bekend om zijn matige tot grove nerf en de makkelijke bewerkbaarheid van het hout. Dit maakt eiken ook een uitstekende houtsoort die zich leent voor bijvoorbeeld carports. De eenvoud van dit model biedt een solide tijdloze uitstraling. Deze open constructie biedt u de maximale ruimte om gemakkelijk in en uit te stappen.


Deze eiken Schaaldelen zijn in Nederland en Belgie zeer duur maar wij hebben zeer goede contacten met diverse zagerijen waar we deze delen zeer aantrekkelijk kunnen inkopen. De eiken schaaldelen zijn van goede kwaliteit maar wij mogen er geen kwaliteitsstempel op zetten, omdat het gewoon hele eikenbomen zijn die in plakken gezaagd zijn.

Eikenhout is een tijdloos materiaal en past daarom bij ieder type huis. Ook de mooie nerfstructuur van eikenhout draagt bij aan uitstraling van de eiken carport. Het grote voordeel van eiken is dat het sterk en hard is. Een sfeervol traditioneel eiken bijgebouw dat aansluit op uw wensen, een eiken houten garage of carport voor uw mooie oldtimer, een eiken terras overkapping voor een zwoele zomeravon een eikenhouten stal, een poolhouse in eiken als sierraad in uw tuin of wellicht een sfeervol eikenhouten gastenverblijf voor uw gasten? Eiken bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken.


Poolhouses, carports , overdekte terrassen of aanbouwen. Uw partner voor uw eiken bijgebouw: poolhouse, carport , houten garage, terrasoverkapping, guesthouse of ander houten bijgebouw. Bij Puur- Eiken kunt u terecht voor prachtige houten carport constructies.


Carports van alle merken op beslist. Op maat of vanuit onze standaard eiken bouwpakketten om zelf te plaatsen, uw aannemer of hovenier. Een zeer veel verkochte carport , is het model “Wapserveen”.


Deze schitterende eiken carport is een ideale oplossing. Niet alleen staat de auto hier schoon en droog, ook zit er achter de carport ook nog een ruimte, prachtig gecombineerd. Zo is dit niet alleen een fijne plek voor jezelf, maar ook voor je auto.


Zoekt u een praktische én stijlvolle beschutting voor uw auto?

Keurhorst realiseert uw carport op maat. Service, kwaliteit, maatwerk en exclusiviteit zijn bij ons lijfspreuken. Een eiken carport is een stuk geschiedenis in uw tuin.


Iedere eikenhouten carport krijgt bij ons een individuele behandeling. Zo kunt u er zeker van zijn, dat u een carport op maat krijgt. En dat in een klasse die met recht een exclusieve carport genoemd mag worden.


Kies je voor een houten carport welk houtsoort kies je dan? Wil je een Eiken carport of vind je een carport van Douglas hout mooier? Beide houtsoorten hebben weer hun eigen uitstraling. Ga je straks je carport schilderen dan kun je ook voor vuren kiezen.


In de meeste gevallen zal je een carport aan je huis. Oakwood Projects heeft al herhaaldelijk bewezen dat garages geen visuele dissonant hoeven te zijn, maar naast een functionele ook een esthetische meerwaarde aan je woning kunnen geven. Of je nu enkel een garage wil dan wel een garage met een carport , een tuinberging of een stalling voor paarden: wij weten van aanpakken.


Ook als je het allemaal wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts