donderdag 12 september 2019

Wandslangenbox 25 roll up automatic

Wandslangenbox 25 roll up automatic

Nú modellen I Al vanaf € 882. Wandslangenbox roll-up automatic prijzen vergelijken. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar.


Kan aan de muur 180° worden verdraaid. Uit onze collectie bewatering. Van het merk Gardena, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bewatering. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Eenmaal klaar met besproeien en de slang wordt automatisch weer opgerold. De slang kan makkelijk uit de box worden getrokken. De kwaliteitsslang van mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter.


De muurhaspel is namelijk 180° zwenkbaar waardoor je vrij kunt bewegen. Handig tijdens het wassen van de auto of het besproeien van de planten in de tuin. Tuinbewatering online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Kies uit producten vanaf € 295. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Wandslangenbox 25 roll up automatic

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De wandslangenbox bestaat uit de box, tuinslang van meter, tuinspuit en wandhouder. GARDENA wandslangenbox roll-up automatic. De meter lange aansluitslang en alle aansluitstukken zijn tevens ingesloten.


Dit zorgt er voor dat de praktische slangbox direct in gebruik kan worden genomen. Bent u op zoek naar tuingereedschap van Gardena? Dan bent u aan het juiste adres. Deze wandslangenbox heeft een automatisch en zeer handig oprolsysteem.


Gardena Comfort Roll Up Automatic aanschaffen? Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. Compact en direct klaar voor gebruik: De roll - up automatic - voor middelgrote tuinen Gebruikersvoordelen. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. Hierin is hij 1graden zwenkbaar.


Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. De box wordt aan de muur bevestigd en is 1graden zwenkbaar. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum.


De Comfort Roll - up Automatic Li wordt compleet met meter slang, meter aansluitslang, koppelingen en een acculader geleverd. Je kunt er dan ook meteen mee aan de slag. Deze innovatieve wand-slangen box roll - up automatic Li maakt besproeien wel heel eenvoudig en comfortabel dankzij een krachtige Lithium-Ion oplaadbare accu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts