vrijdag 6 september 2019

Horeca loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Stel uw eigen horeca loungeset samen In ons assortiment vindt u complete horeca loungesets die u direct op uw horeca terras kunt neerzetten. U kunt tevens kiezen voor de mogelijkheid om met verschillende losse elementen uw horeca terras in te delen. In dat geval bepaalt u zelf hoe groot uw horeca loungeset wordt. Ben je met spoed op zoek naar een loungeset ? Wij bieden je de mogelijkheid om binnen 24-uur bij je te bezorgen.


Op ruime horeca terrassen biedt een horeca loungeset comfort en luxe aan uw gasten.

Bekijk hier ons assortiment horeca loungesets. Horeca en professionele locaties vragen in toenemende mate om buitenmeubelen die passen bij de onderneming, dit kan maatwerk zijn, een exclusieve uitstraling of juist een eigen kleur in de meubelen. Loungesets voor uw horeca terras bestelt u eenvoudig online: in werkdagen geleverd horecakwaliteit gratis meubelstalen ruim assortiment!


Onze pallet loungeset is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of met vrienden en familie te kletsen. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten loungeset een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer. De loungeset is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout waar.


Okido Horeca - en Projectinrichting heeft trendy horeca bar- en loungemeubelen in diverse stijlen en prijsklasses. Loungesets en barsets van wicker, maar ook outdoor barkrukken en kunststof meubelen. Alles voor het horeca terras.


Uw terras is hét visitekaartje voor uw onderneming, ook als het zonnetje niet schijnt. Een aantrekkelijk uitziend terras trekt klanten aan. Met ons hoogwaardige horeca terrasmeubilair zorgt u ervoor dat uw terras er piekfijn en uitnodigend bij staat. Optimaal lounge comfort met een kunststof wicker loungeset van Arbrini.


Onderhoudsvrij genieten in uw tuin, lente, zomer, het hele jaar door. De ruime lounge hoekbank opstellingen zijn voorzien van dikke comfortabele lounge kussens en geschikt voor ieder terras. Deze prachtige, kunststof design loungesets van het merk Arbrini, zorgen voor jaren lang lounge-plezier!

Met een loungeset voor buiten ben je altijd klaar voor onverwacht bezoek op zonnige dagen. Eindeloos genieten van een drankje en wat hapjes, heerlijk. Lekker in je uppie loungen met een goed boek of gezellig tijdschrift kan natuurlijk ook! Groot assortiment Loungesets. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bestel Loungeset bij fonQ. Kies uit 5producten vanaf € 260. Een goede loungeset voor de horeca moet van hoge kwaliteit zijn. Uw gasten moeten er lekker én lang op kunnen zitten.


Een loungeset kopen doet u daarom niet zomaar. Oriënteer u op het assortiment van HANOS, via onze website of natuurlijk in de groothandel. Voor terrasinrichting is comfort een belangrijke pijler. Mooie, compacte loungeset waarin je heerlijk tot rust kunt komen.


In deze loungeset kun je een lekker drankje doen, maar ook liggend een boek lezen in het zonnetje. Het is al jaren één van de meest populaire loungesets uit de collectie. Met deze set geniet je echt van iedere zomerse dag.


De Lyon loungeset past door zijn vorm en afmetingen in. Op gebied van banken, poefs en loungebanken zijn de mogelijkheden onbegrensd! Meer en meer ontdekken horeca en inrichters dat door de toepassing van banken in diverse maten en uitvoeringen te gebruiken, er een goede sfeer ontstaat welke ook nog eens zeer praktisch blijkt te zijn in de ruimte. Goos Horeca biedt een breed assortiment horeca stoelen voor iedere gelegenheid.


Van eenvoudige houten bistrostoelen en kunststof kantinestoelen tot luxe beklede stoelen voor je restaurant of lounge. Vaak zijn deze stoelen op voorraad en dus snel leverbaar, altijd zijn ze zeer scherp geprijsd. De zomer staat voor lange, ontspannen dagen buitenshuis, dus waarom niet het comfort van uw woonkamer meenemen naar de tuin in de vorm van een comfortabele loungeset ? Loungesets voor in de tuin zijn de perfecte keuze als u tijdens warme zomeravonden in een stijlvolle en gezellige sfeer wilt ontspannen.


Seasons Outdoor - Hartman - Exotan - Garden Impressions - Blog - Tips en advies - Lounge dining set - Gebruik van de site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. We raden je wel aan om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je mooie loungeset. De hoes beschermt je tuin loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken.


De horeca banken en loungebanken van Kaja Interieurs zorgen voor sfeer en comfort in uw horeca interieur. Het is een ideale toevoeging op een restaurant of (lounge)café, maar horeca banken en loungebanken zijn tegenwoordig ook een gewilde aanwinst voor ruimten zoals bedrijfskantines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts