vrijdag 20 september 2019

Manege weerterbergen

Naast de manege heeft de Van Horne Hoeve ook een kinderboerderij, een restaurant en een speeltuin. Op deze gratis speeltuin zijn diverse spannende speeltoestellen te vinden voor de wat grotere kinderen, zoals een echte helikopter, een hele hoge glijbaan, een autobaan en een kabelbaan. Ook bieden wij vakantiestalling aan, als u samen met uw paard op vakantie wilt.


Wij hebben in totaal stallen beschikbaar voor vakantiestalling, dus ook grote groepen kunnen bij ons terecht! Hiertegenover ziet u manege van Horne hoeve alwaar U kunt pauzeren binnen of buiten onder het genot van een drankje.

Paardrijden in een schitterende omgeving. Het is zelfs mogelijk uw eigen paard mee te nemen op vakantie. De manege ligt tegenover ons park, dus op loopafstand zodat u dichtbij uw paard verblijft. Hij was ziek geweest en een tijd van de manege geweest. Weerterbergen is een fraai gelegen vakantiepark in Weert, Nederland.


Speeltuin Limburg, Speeltuin Weert, Gratis speeltuin, Gratis speeltuin Limburg, Gratis speeltuin Weert, Ponyrijden, Speeltuin in Weert, Leukste speeltuin in Weert.

This is the blissful start to your day in this fun-packed holiday park, where, after finishing freshly prepared bread rolls, everyone heads off for their favourite activity: swimming, fishing, arts and crafts, cycling. In het noorden van de provincie Limburg word je wakker in een eigen bungalow of villa. Aan de overkant vind je een kinderboerderij en manege , maar ook de eigen mascotte Koos Konijn en het bijbehorende animatieteam zijn populair bij de kleintjes. Het vakantiepark ligt vlakbij het gezellige Weert, maar toch midden in de natuur.


Weert staat bekend als de Poort van Limburg. Hier is het mogelijk een echte paardenvakantie te beleven in samenwerking met stal van Horne Hoeve. Hier kunt vele fiets- en wandeltochten maken.


Ook zijn er speciale ponyritjes voor kinderen. De omgeving te paard verkennen? Manege Hippotel organiseert door het hele jaar mentochten. Bel, mail of kom eens langs. Hier een voorsmaakje van onze ritten!


Op deze pagina vindt u ons aanbod van parken nabij een manege in Weert. Bungalowpark nabij manege in Weert boeken? Maak uw keuze en bekijk de aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door u gekozen park nabij een manege in Weert.

Zo rustig begint een dag op dit bruisende vakantiepark. Nadat je verse broodjes hebt gehaal kiest iedereen zijn favoriete activiteit: zwemmen, vissen, knutselen, fietsen… er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden. Heb jij zelf een paard of pony die je op vakantie geen minuut kunt missen? Vakantie met manege Limburg.


Paardenfreaks beleven de tijd van hun leven tijdens een vakantie met manege in Limburg. In deze gezellige zuidelijke provincie is het landschap prachtig glooiend en perfect voor een mooi ritje op een paard of pony. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last. De van Horne Hoeve ,heeft een Manege , speeltuin met springkussen, en een huifkarren tocht, heel fijn voor met kinderen een rit te maken. Op het park gaat u zich met de kinderen uitstekend vermaken.


Grenspark Kempen-Broek is een grensoverschrijdend landschap van 25. Tegenover het park vind je een manege en ook recreatiegebied De IJzeren Man staat garant voor een dag vol plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts