woensdag 18 september 2019

Veur zoetermeer

Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Hieronder vindt u alle zwemactiviteiten. De Veur is goed bereikbaar vanuit Den Haag. In Zoetermeer bieden wij ook in zwembad De Driesprong meerdere zwemactiviteiten aan.


AquaBootcamp is een full body workout voor.

Zoetermeer – Afgelopen zaterdag werd er een spectaculaire en gezellige Sinterklaas wedstrijd in Nieuwegein georganiseer Sinterklaas zelf was ook aanwezig met zijn pieten. Café Restaurant de Veur is de locatie in Zoetermeer voor al uw feesten en partijen! Bekijk onze website voor de. Al bijna een halve eeuw zijn we een begrip met zwemles in Zoetermeer en staat voor ons de zwemveiligheid van kinderen centraal. Bent u een vitale senior en wilt u graag fit blijven?


Dan is AquaVitaal echt iets voor u. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen. Tijdens deze lessen worden er oefeningen gedaan voor het hele lichaam. Ook zal er gewerkt worden aan uw conditie en coördinatie.

Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen. De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. Wilt u subsidie voor uw evenement? Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Kamers vrij in Nh Zoetermeer Hotel.


Bespaar tot bij Agoda. Het zwembad is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeer­gelegenheid aanwezig. Het is gelegen op de Prismalaan 40.


De spannendste wedstrijden worden bij de Veur gegeven, zo hebben wij elke maand een Dart toernooi en Pool toernooien. Leer duiken bij Dive Post. Kom een introductieduik volgen of volg één van de vele duikopleidingen en.


Met leden is het een overzichtelijke club waarin je elkaar snel leert kennen. Er wordt gespeeld van beginnersniveau tot gevorderd niveau. Ben je jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Dit bedrijf is dagen per week geopend. Eindelijk: in Zoetermeer wordt ruimte gemaakt voor meer recreatief zwemwater.


Vanuit het Bèta steunpunt, waar wij als Veurs een samenwerkingsverband mee hebben, was er dit jaar weer de mogelijkheid om met Mavo-leerlingen de Career-Day op de TU.

Het beschikt over een ondiep bassin van bij meter, en een wedstrijdbassin van bij meter. Van dit bedrijf zijn geen. Dit bassin heeft tevens een 1- en een 3-meterplank, en is dus geschikt voor schoonspringen en zwemwedstrijden. Zaalvoetbalvereniging De Mazzelstars te Zoetermeer : de gezelligste en sportiefste club uit de regio. Check de website voor het laatste nieuws en wedstrijdprogramma.


Misschien bent u niet bekend met alle mogelijkheden. Restaurant Hofstede Meerzigt is gelegen midden in het prachtige Hollandse polderlandschap aan de rand van Zoetermeer. In de voormalige wagenschuur naast de boerderij is het restaurant geopend voor zowel lunch als diner.


Daarnaast hebben we ruimtes geschikt voor private dining. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe lijn die past bij Phoenix en veel overeenkomsten heeft met de huidige lijn. De komende 3-seizoenen zal de nieuwe clublijn van Phoenix “Hummel Valencia” worden.


Wil je komen karten, lasergamen of Prison Island spelen in Zoetermeer ? Boek je tickets eenvoudig via onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts