vrijdag 27 september 2019

Sauna onderhoud

Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Voordelig online bij Azalp. Alle Accessoires voor uw Sauna. Profiteer van de gedaalde prijzen. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw.


Het schoon houden van de sauna is een aspect wat je niet moet onderschatten.

Hygiëne is een belangrijk item, voor zowel publieke sauna ’s als een sauna thuis. Bij Abisco vind je alle producten voor onderhoud van je sauna. Je vindt er producten voor het onderhouden van de hygiëne in je sauna terug, alsook ontkalkingsmiddel voor de stoomgenerator. Ook olie voor het onderhouden van het hout in de saunaruimte, ondermeer voor de saunabank, vind je bij ons terug.


Een goed onderhoud van de sauna is belangrijk. De technici van HD Technics staan altijd voor u klaar om sauna onderhoud uit te voeren. Neem contact op met een van onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat u vraag over sauna onderhoud op passende wijze beantwoord wordt.


Voor professioneel sauna onderhoud , reparaties en renovatie is HD Technics uw vakman.

Sauna onderhoud direct beschikbaar. Wij leveren originele onderdelen, en vakkundig werk af. Van het vervangen van saunastenen, het repareren van uw saunaoven tot het schuren of vervangen van banken en wanden, bij HD Technics weet u zeker dat uw cabine weer als nieuw wordt. Gebruik hiervoor schuurpapier met een kleine korrel. Dit zorgt ervoor dat de sauna of infraroodcabine er weer als nieuw uitziet.


Reinig de sauna na het schuren met een vochtige doek om al het schaafsel te kunnen verwijderen. Preventief onderhoud van de infraroodcabine of sauna. Controleer de sauna minimaal één keer per week op eventuele schade. Praktische producten voor sauna onderhoud. VSB Wellness kan ook altijd dit onderhoud voor u doen, informeer bij onze service naar de voorwaarden en prijzen.


Ook wanneer u meer vragen heeft over het onderhoud van uw sauna kunt u contact met ons opnemen. Welke onderhoudsmiddelen heb ik nodig? Uw zwembad vraagt regelmatig onderhoud net als bijvoorbeeld uw tuin. Onderhoud is een gezonde must in wellness-land.


Wilt u graag dat uw onderhoud door ons wordt gedaan dan kan dat natuurlijk. Er zijn geen speciale producten nodig voor het onderhoud van de cabine. Wel moet u de infraroodcabine regelmatig schoonmaken, dit kunt u doen met water vermengd met een beetje groene zeep.


Schuur- en bleekmiddelen worden ten strengste afgeraden.

Een breed aanbod en gratis bezorgd! Ontdek hét Wellness Center van Nederland. Bekijk de Arrangementen en Reserveer Online! De sauna of infraroodcabine dient regelmatig te worden gereinigd. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen.


Voor het reinigen van de cabines draagt VSB Wellness speciale reinigingsmiddelen (Alivida reiniger, paraffine olie en desinfecteer) in het assortiment. Maak de sauna schoon met een licht sopje op basis van water en zeep. Doe dit voor opwarmen van de sauna zodat deze snel en goed droogt. Daarnaast kunt u uw interieur behandelen met parrafine olie.


Hierdoor wordt uw sauna een stuk frisser. Wat u allemaal kan doen qua onderhoud van uw sauna vindt u op deze informatie pagina van Welvaere. Het is belangrijk uw buitensauna goed te onderhouden. De olie is geschikt voor behandeling van de banken en wanden in de sauna maar ook stoombaden. Dankzij de samenstelling versterkt deze olie de natuurlijke houtkleur alsmede de houtnerf.


Dit kunnen zijn producten die door ons bedrijf geleverd zijn maar ook producten welke niet door ons zijn gelever maar waar men toch gebruik wil maken van de kennis en ervaring die wij in ons bezit hebben. Om transpiratie op te vangen tijdens een ir-sessie, is het aanbevolen om een handdoek neer te leggen op de vloer en bank van de infrarood sauna. Om een schone en fijne atmosfeer in uw infrarood cabine te behouden, moet u de vochtige handdoeken niet laten liggen. Onze barrel sauna ’s behoeven relatief weinig onderhoud.


Toch is het raadzaam elk jaar de barrel sauna een kleine onderhoudsbeurt te geven. Een barrel sauna heeft namelijk met uiteenlopende weersomstandigheden en temperatuurwisselingen te maken. Dit kan zijn uitwerking hebben op de conditie van het hout. Bel of mail ons voor een afspraak.


Heeft u een storing aan uw spa, jacuzzi, zwemspa of sauna ? Wij kunnen vrijwel alle onderdelen leveren en zorgen voor een juiste en vakkundige reparatie. Uiteraard kunnen wij u in veel gevallen van te voren een prijsopgave doen zodat u weet waar u aan toe bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts