woensdag 25 september 2019

Kastanjehouten paal

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Laat eenvoudig thuis leveren of haal je product op in een van onze winkels! Ons kastanjehout is duurzaam en kan onbehandeld in de grond gezet worden.


Hoe dikker de diameter, hoe duurzamer de kastanjehouten palen.

Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd. Bestelt u uw kastanjehouten palen bij Intergar dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Kastanjehouten palen zijn geschild en gepunt. De palen zijn van zichzelf al duurzaam. Het gebruik van kastanje palen belast het milieu dus niet.


Maak van onze ronde, kastanjehouten palen een schutting voor klimplanten, een weide omheining of bijvoorbeeld een pergola.

Daarom zijn kastanje palen niet altijd recht. Wij bezorgen geschilde kastanjepalen in zowel Nederland als België snel bij u thuis. Deze paal wordt vaak gebruikt voor speeltoestellen en in parken. Deze kastanjehouten palen worden geleverd in verschillende lengtes.


Bij Intergard adviseren wij u graag. Heel geschikt voor het monteren van bijvoorbeeld kastanje hekwerk. Ze worden gepunt aan de dikke kant. HBS prefab kastanje robinia import tel.


De kastanjehouten produkten die wij leveren zijn o. Met deze kastanjehouten palen maakt u bijvoorbeeld een afrastering van uw landerijen of u maakt van de lange palen een pergola of carport van kastanje rondhout. Deze palen zijn onbehandeld prima in de grond te plaatsen. Bevestigingsmateriaal kastanjehouten palen. Om de kastanjehouten palen goed te bevestigen kunt u het beste draadkrammen gebruiken. Daarna zet u de krammen in de paal en het hekwerk zit vast.


Wij leveren het kastanjehout in heel Nederland en België uit eigen voorraa snel en tegen een scherp bezorgtarief. Ontdek de vele mogelijkheden van onze duurzame houtsoorten.

De dikte van de rondhout palen wordt gemeten aan de dunne kant. In ons inspiratiemagazine vindt u de vele toepassingsmogelijkheden van ons duurzaam hout. Elk seizoen laten we u weer zien wat de eindeloze mogelijkheden zijn. Tuinpalen zijn een onmisbaar object voor vrijwel elke tuin. Niet alleen zijn deze palen toe te passen voor lage hekjes.


Ook worden ze veel gebruikt voor het monteren van een schutting. HORNBACH biedt een groot assortiment tuinpalen aan. Tussen de schuttingen in dient namelijk een paal te worden geplaatst.


De houten palen kunnen zowel bewerkt als onbewerkt worden geleverd. De onbewerkte palen zitten nog in de schors. Bij het bewerken van houten palen moet u denken aan o. Schapenhekken, schermen, palen , picknickbanken, planken, poorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts