maandag 16 september 2019

Steigerhout meubels binnen

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd!


Bezorgen of afhalen is mogelijk!

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Prachtige collectie voor binnen en buiten. Indien realiseerbaar maakt Dijkhuis Meubels op maat gemaakte en naar uw wensen uitgevoerde meubelcreaties van steigerplanken. We maken niet alleen meubels van steigerhout maar ook meubels van eikenhout, wagonplanken, barnwoo grenenhout en oud sloophout.


In onze staalafdeling maken we op dezelfde locatie stoere industriële tafels en kasten. Tweepersoons bed van steigerhout greywash afL200xB160H40cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Tweepersoons bed van steigerhout gemaakt voor een matrasmaat van 160x200cm. Het steigerhout is behandeld met een waterafstotende greywash.


Alle meubel bouwpakketten zijn van steigerhout.

Steigerhout meubel Bouwpakketten voor Tafels, Loungebanken nog veel meer. Zoekt u een leuk tuinmeubel of meubels voor. Landelijk wonen begint met onze schitterende steigerhout meubelen voor binnen en buiten, exclusief op maat gemaakt in onze gespecialiseerde meubelfabriek. Tevens leveren wij maatwerk voor horeca gelegenheden, winkel- en projectinrichting. Ondanks onze naam werken we ook met andere houtsoorten.


Vraag naar de mogelijkheden. Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubilair is maatwerk vakmanschap, komt met drie jaar garantie en wordt geleverd binnen dagen in geheel Nederland tegen zeer scherpe prijzen.


Bij een steigerhouten tafel voor binnen passen bijvoorbeeld ook lederen en rotan stoelen. Het nadeel is dat steigerhouten stoelen best zwaar zijn. Kies je voor steigerhout meubels dan kies je voor uitstraling, meubels die tegen een stootje kunnen, en na een opknapbeurt na al jaren de meubels te hebben gebruikt, ze een 2e leven bied.


Naast de mooie uitstraling worden de meubels ook altijd zo duurzaam mogelijk gemaakt. We maken gebruik van natuurlijke materialen en onze houtsoorten komen van duurzame bronnen. Ruim assortiment steigerhout meubels. Groot assortiment Meubelen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Het mooie van steigerhout is, is dat de kleuren vaak licht zijn, waardoor het past in ieder interieur, maar het is wel mooi om alle meubels van hetzelfde materiaal te hebben. Zo kiest u voor de woonkamer naast een bank van steigerhout ook voor een salontafel, boekenkast of mediameubel.


Wij maken alle meubels voor u op maat. Om de prijs laag te houden zijn de steigerhouten meubels alleen grof geschuurd. Hierdoor kan het steigerhout nog splinters bevatten.


Wil je het volledig glad geschuurd hebben kun je deze optie bijbestellen, evenals het lakken of beitsen. Staan je meubelen binnen , maar verwacht je geen vlekken, bijvoorbeeld bij bedden of kasten, kies voor geen afwerking. Heb je meubelen die binnen staan en ben je bang voor vlekken zoals bij salon- en eettafels, kies Coating.


Wil je de meubelen een leuke kleur geven, kies voor een dekkende lak of een wash in een kleur naar keuze. Outlet Tafels voor binnen. Zo zie je steeds meer eettafels, tv meubels , salontafels en slaapkamerinrichting van steigerhout. Mijn naam is Jeannette van Heeckeren en op mijn website tref je een overzicht van wat ik voor jouw kan betekenen.


Schitterende steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Dit keukenblok is vervaardigd uit geschuurd steigerhout en heeft een geschaafd bovenblad. Geheel op maat en naar wens van de klant vervaardigd. De keukenkast kan voor binnen of als buitenkeuken gebruikt worden.


Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts