maandag 16 september 2019

Veranda lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Specialistisch advies nodig? De lamellen overkapping is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand.


Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘buiten’ zitten. Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is. Met een veranda heb je eerder een extra woonruimte die gans het jaar door te gebruiken is.

Alhoewel dat bij felle zon een veranda te warm kan worden zonder de nodige afkoeling door bijvoorbeeld een verandascreen. Een terrasoverkapping kan zijn schaduw wel doseren en door de geopende lamellen kan de lucht vrij circuleren. Gardano is dé specialist voor lamellendaken. Met een volledig eigen productie in Nederland zijn wij in staat hoogwardige daken te leveren op maat. De V8Levanto heeft een strak design, brede lamellen en robuuste poten, geheel van aluminium.


Bij gesloten lamelen is het dak nagenoeg waterdicht. Bij ons nu tijdelijk zonder meerprijs beschikbaar in alle RAL kleuren en beschikbare structuurlakken zonder meerprijs. Het is een frame als van een afdak, en daar liggen lamellen in.


Die lamellen laten zich doorgaans automatisch bedienen. Zit jij buiten in de zon, dan worden de lamellen zo gericht dat de zon weerkaatst wordt en niet bij jou op je terras kan komen. Er komt wel licht naar binnen op je terras doordat er alsnog wat ruimte tussen de lamellen zit. Het dak is ook gemaakt van draaibare lamellen. De klant heeft speciaal gekozen voor deze oplossing zodat het een mooie lichte zithoek word.


Ook hier kan worden gekozen om de lamellen open of dicht te zetten om zo het zonlicht te reguleren. De zijkant hebben we dichtgezet met een Douglas houten poort met slot zodat het geheel kan worden afgesloten.

Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven. Het veranda dak van Markant zonwering is onderhoudsvrij en het veranda dak is compleet uitgevoerd in aluminium frame. U kunt kiezen uit polycarbonaat of glas platen. Dit is een Lameldak met de mogelijkheid om de lamellen open en dicht te draaien maar ook kunnen de lamellen opzij schuiven. Hierdoor kan het zonlicht indien gewenst geheel vrij naar binnen schijnen.


Het opzij geschoven pakket neemt dan nog maar van van de ruimte in en maar liefst van het dak is dan geheel vrij van lamellen. De strakke belijning van de lamellen terrasoverkapping is bijzonder mooi en komt goed tot zijn recht boven élk terras. Klein of groot, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer de sfeer die bij u past en maak van uw terras een volwaardige veranda. Bekijk ons aanbod aluminium lamellen terrasoverkappingen in onze showroom in Elst.


Lamellen van kunststof hebben een geluiddempende functie, waardoor het rust in je woonkamer of kantoor brengt. Verandaverlichting op beslist. Kunststof lamellen zijn net als lamellen van aluminium zeer geschikt voor vochtige ruimtes en zeer gemakkelijk schoon te houden.


De lamellen kunnen twee richtingen op gedraaid worden: met de zon mee of juist naar de schaduwkant toe. Overkapping - veranda Nijmegen Arnhem. Het lamellendak gaat open en dicht door middel van een elektrische afstandbediening. Bezoek onze showroom in Elst Gelderland. Vind úw voordelige veranda met veranda zonwering.


Bij Tuinmaximaal vindt u goedkope veranda ’s van hoogwaardige kwaliteit. Stel uw luxe tuin veranda samen naar uw eigen wensen. Kies voor een polycarbonaat of glazen dak en maak de keuze uit een open of gesloten terras met glazen schuifdeuren. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.


Door het combineren van het lamellendak met glazen schuifwanden of screens kunt u de overkapping geheel afsluiten, waardoor u het hele jaar van uw terrasoverkapping kunt genieten. Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren. Geen gedoe, zorgen en frustraties meer. Binnen een paar simpele stappen heeft u uw lamellen zelf gemonteerd. Bekijk wel eerst de montage-handleiding om uw lamellen goed te monteren.


Verticale lamellen gordijnen, zijn heel populair als raambekleding. Maar: deze overkapping kan langs alle kanten meteen open bij mooi weer. En zo wordt het terras een eetkamer.


De netjes geïntegreerde ledverlichting in het dak maakt dat het terras ook gezellig blijft wanneer het donker. De terrasoverkapping met lamellen wordt gemaakt vanuit een aluminium constructie die als basis dient. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. Een veranda hoeft niet duur te zijn. De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda.


Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts