dinsdag 24 september 2019

Esschert design kweekkas

Op werkdagen voor 21:besteld = vandaag verzonden! Scherp geprijsde kweekkassen in vele formaten. Kies uit producten vanaf € 193. Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Be inspired in the Eastern Netherlands!


Traditionele kweekkas laag schuinaflopen vv twee te openen volglazen deksels, geheel in wit uitgevoerd.

Hierbij kunt u denken aan tuincadeaus, gereedschappen en natuur-gerelateerde producten, zoals vogelhuisjes, voer, enzovoort. Alle met een origineel design of functie. Door het ruime assortiment en achterliggende ideeën, ontstaat er een zeer leuke collectie aan producten. Deze kweekkas van hoogwaardig FSC hardhout ziet er niet alleen klassiek uit. Hij is ook nog eens zeer functioneel.


Deze lage kweekkas staat niet alleen perfect in een landelijke tuin maar ook in een moderne tuin. De kleppen aan de bovenzijde kunnen allebei maar ook. Schrijf als eerste een review.

Je kunt nu binnen op de vensterbank jouw eigen plantjes kweken! De kas is zeer geschikt voor binnengebruik en heeft een handig dakje dat omhoog geklapt kan worden om bij uw planten te komen. Ook voor kinderen in deze muurkas zeer geschikt, alleen dienen deze een minimale leeftijd te hebben van zes jaar. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Vergelijk voor de laagste prijs. Kweekkas op poten voorzien van glazen raam. CF35G € 11Prijzen incl. Met een verstelbare bovenklep en een deur aan de zijkant.


Waardoor deze kweekkas ideaal is voor uw planten. De deurknop is gemaakt van RVS zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over roest. De levering bevat alleen het frame, de planten worden niet meegeleverd. Creëer uw eigen moestuintje en leer uw kinderen meer over gezonde voeding. Kweek (voor kweken) jouw eigen bloemen, kruiden en groente in deze houten kweekkas.


Een perfecte kweekkas voor het opkweken van jonge plantjes, stekjes en zaailingen. FSC hardhouten kweekkas hoog. De kweekkasjes van Esschert Design zijn verkrijgbaar in diverse designs. Bescherm uw allereerste plantjes en stekjes met deze hardhouten kweekkas van Esschert Design !

Een kweekkas in een mooi klassiek design ! Daarnaast is de kweekkas ook nog eens functioneel! De kas is namelijk opklapbaar en heeft een verstelbare bovenklep en aan de voorzijde een deur. Deze hardhouten kweekkas van Esschert Design is inklapbaar waardoor de kweekkas zowel praktisch al decoratief is.


Esschert design kweekkas op poot in trendy farm folkore hout wit online kopen bij Tuingoedkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts