woensdag 25 september 2019

Constructie bruislijm

Bespaar tot wel via kiesproduct. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Voor het watervast (D4) (vlak)verlijmen van vrijwel alle houtsoorten onderling en op vele bouwmaterialen, zoals gips, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse.


Vloeibare, watervaste, beperkt vullende, 1-component houtlijm op basis van polyurethaan. Ideaal voor grove slijpwerkzaamheden - voor gebruik met Pen grovere en zware en zeer agressieve slijpwerkzaamheden Maximale contactdruk tussen de ruit en het werkstuk door zeer stijve meerdelige constructie Ergonomische houding bij het slijpen door schuine bordenoppervlak X-LOCK accessoires zijn compatibel met haakse slijpers met X-LOCK. Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Vloeibare watervaste beperkt vullende 1-component polyurethaan bruislijm voor binnen en buiten.


Constructie lijm ook wel bruislijm genoemd zijn op vele ondergronden bruikbaar. Voldoet aan norm NEN-EN 2D4. De ondergronden waar bruislijm toepasbaar op is zijn hout, steen, beton, metaal en diverse kunststoffen. Bruislijm heeft als eigenschap dat het snel droogt. Een groot voordeel is echter dat de open tijd van de lijm bijna een half uur is.


Die lange open tijd heeft geen enkele witte houtlijm. De PU-lijm ( bruislijm ) vult niet tot nauwelijks je mag er van uitgaan dat een opening van 0. Verschillende hoeveelheid te bestellen! Verwerkingsomstandigheden. Relatieve luchtvochtigheid van maximaal.


Bekijk en vergelijk het uitgebreide assortiment kit en lijm van Praxis. Te verkrijgen in 2en 7gram, voor het verlijmen van verschillende bouwmaterialen. De Pattex PU Construct (polyurethaan) voor hout is bijzonder effectief.


Met Pattex PU Construct kunt u hout maar ook laminaat verlijmen. Watervast en snel belastbaar. Profiteer van onze staffelkortingen en bespaar! Binnen minuten een handvaste verbinding waardoor er snel verder gegaan kan worden met de werkzaamheden. Klusartikelen voor de laagste prijs.


Bison constructie TIX is een hoogwaardige tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Pattex Houtlijm PU-Construct 7gram is voor een verlijming die bestand is tegen weer en wind. Je gaat iets lijmen of afkitten? GAMMA heeft alle soorten lijm en kit.


Van behanglijm tot secondelijm. Siliconenkit en montagekit. Dit is een supersnelle, gebruiksklare, bruisende constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. Frencken Constructielijm Expresse, de supersnelle bruislijm.


BISON HOUTLIJM PU (Konstruktie- bruislijm ). FOR PROFESSIONAL USE ONLY De 1-component bruine polyurethaan houtlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Bison Konstruktielijm waterbestendig lijmen van bijna alle soorten hout met elkaar of andere bouwmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts