vrijdag 6 september 2019

Stihl bosmaaier draad

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Niettegenstaande kan u deze instellingen te allen tijde wijzigen. Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines. STIHL maaidraad vierkant 3. Stihl 01 MS17 MS17 HT7 MSE14.


Te gebruiken op lichte en middelzware bosmaaiers in combinatie met draadkop. Voor snijgarnituur, maaikoppen,messen en maaidraad bent u bij Jos Martens aan het juiste adres. Leverbaar in verschillende soorten en maten. Niet in combinatie met maaimes). Wij hebben twee soorten maaidraad: Oregon Yellow Roundline, een maaidraad dat meestal standaard op uw bosmaaier of trimmer zit.


Ze maaien snel en efficiënt. Door het ruime assortiment maaidraad vindt u voor elke klus een geschikt draad. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogenscategorieën en uitvoeringen en maken komaf met wildgroei. Oregon Nylium starline maaidraa Techniblade en Yellow roundline maaidraad: alleen de beste draden vindt u bij Zaagkettingwinkel.


Stihl bosmaaier draad

Raadpleeg de handleiding voor meer inlichtingen. Zorg ervoor dat de draden even lang zijn. De eerste keer wordt de juiste lengte bepaald door de automatische draadsnijder die op de beschermkap van uw machine bevestigd is. Hier leren we u hoe u de juiste draad voor uw maaikop kiest en hoe u uw maaikop met de maaidraad vult. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú!


Bij motorzeisen en bosmaaiers is de dubbele handgreep. Tweede draad opwikkelen en in. In combinatie met een goede bosmaaier zorgen deze gereedschappen voor een superstrak resultaat.


Stihl bosmaaier draad

Ook hebben we bosmaaiers op benzine en bosmaaiers op accu. Een benzine bosmaaier is krachtiger dan een accu bosmaaier. Met een accu bosmaaier kunt u wel mooi de hele dag doorwerken. Let ook op je omgeving, zet de draadkop stil als je je een paar meter verplaatst. Onderhoud trimmers en bosmaaiers.


Regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je machine maar het werkt ook veel prettiger. Controleer regelmatig het mes of de draad. Wikkel de draad goed op als je de draadkop open maakt. Bosmaaiers koop je eenvoudig online bij bol. Draadspoel Solo Toon producten.


Stihl bosmaaier draad

Moer linksom vastschroeven 6. Let goed op dat uw maaikop geschikt is voor deze diameter. Zie de onderstaande beschrijvingen voor meer informatie over welk maaidraad voor uw bosmaaier het meest geschikt is. Kijk voor het volledige assortiment op de webshop.


Op maat van uw kantenmaaier, grastrimmer of bosmaaier. Het blad is stevig en slijt ook minder snel dan draad. Een maaidraad is perfect om hoog gras en onkruid zoals distels te maaien. De meeste bosmaaiers worden geleverd met een draagharnas zodat je comfortabel kan werken.


Kies een bosmaaier met een maaidraad of met een maaiblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts