donderdag 6 oktober 2016

Breda zwembad

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Alle kinderen die in Breda bij Op. Breda heeft diverse zwembaden en natuurplassen waar gezwommen mag worden. Kom maanden lang onbeperkt spelen in onze Avontura Breda voor maar €per week. Op deze pagina vind je alle informatie over zwembad Sonsbeeck. Zowel het adres als ook de openingstijden Sonsbeeck vind je hier!


Bekijk zeker ook zwembad Sonsbeeck. Volgens de gebruikers van de zwembaden laten de staat van onderhoud en de hygiëne ‘te wensen over’.

Zwembad Breda adres Zwembad Breda uitkiezen? Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Breda ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Breda op een rij. In dit mooie zwembad vind je een mooi wedstrijdbad en natuurlijk een groot recreatiebad voor de kids!


Bij dat recreatiebad horen twee grote glijbanen, waar je kinderen naar hartelust kunnen spelen. Wat kan je allemaal zien en doen in zwembad Sonsbeeck ? Het Sonsbeeck zwembad heeft een Crazy River! Sport met het gezin bij Club Pellikaan Breda.


Deze sportschool is gevestigd in het oude casino van Breda. Hier vind je fitness, wellness, zwembad en kinderactiviteiten onder één dak. Doe mee met de vele yogalessen of geniet van een massage. Kinderen doen mee met babyzwemmen, judo, dansles of zwemles. Alleen bij Wolfslaar blijft het aantal zwemmers ongeveer gelijk.


In de gemeente Breda zijn diverse mooie zwembaden. Dit openlucht zwembad trekt met mooi weer veel bezoekers.

Bij dit zwembad is een heerlijke zonneweide waar je fijn kunt ontspannen als de zon schijnt of als de temperatuur hoog genoeg is. Fitness is een breed begrip, wat we bij Arendse health club Breda nog maar eens bewijzen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk in deze sportschool.


Of je nu komt voor de nieuwste Technogym fitnessapparatuur en groepslessen, een duik in het zwembad of een middag vol avontuur op onze klimwan het kan hier allemaal. Dit buitenzwembad beschikt over een horeca gelegenheid en biedt een uitgebreid activiteitenprogramma. Het unieke aan zwembad Wolfslaar is dat het een echt familiezwembad is. Het zwembad van Bedum te Groningen.


Voor informatie over openingstijden, faciliteiten etc. Lekker spetteren in het water, spelen in de stroomversnelling of glijden van de meter lange glijbaan… De kinderen zullen zich prima vermaken. Hotel Princeville Breda is een sterren hotel gelegen aan de Atussen Rotterdam en Antwerpen.


Lees meer over ons restaurant, Grand Café, kamers en zalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts