maandag 10 oktober 2016

Casablanca variété

Vind nu je volgende vakantie. Het café heeft een echte kroegsfeer. Altijd heerlijk eten, Astrid is de beste. Het is een circuscafé en het is het enige in zijn soort.


Casablanca variété

Apartotel in Santa Ponsa, Mallorca. Geweldig 3-gangen menu - korting € 2€ 2-Reserveer een tafel. Casablanca-Variété : Variété ! Reviews Lobster croquette were frozen inside and there. We houden deze tafel voor je vast de komende 5:minuten. Diningcity Restaurant Deals.


Wat hebben we genoten van het ongedwongen karakter en de sfeer, maar toch zeer oplettend naar de gasten toe. Boven is het theatercircus met een ouderwets podium waar de rode pluche gordijnen niet ontbreken. Je kunt er genieten van Ramana en Ghani, winnaars van de Uri Geller show. Vele jazzsterren hebben hier op het podium gestaan en nog steeds klinken hier de klanken van gerenommeerde artiesten en iedere week spelen er meerdere big bands. Amazing 3-course dinner - discount.


Casablanca variété

Photos Menu Reviews Map Restaurant Reserve. Alles qua interieur van het restaurant heeft met het circus te maken. Ook de bediening kan zo optreden in de arena van het circus. Wij waren met personen en van ons kozen voor de biefstuk (rood of medium).


Dit bleek een prima keus, want de biefstukken waren perfect. Wij vieren os jarig bestaan met u, vrienden en buurtgenoten. Op mei zijn wij jaar bij jullie. We’ll let you do the research on that one. In het enige circuscafé van Europa hangen de wanden en vitrines vol met circusfoto’s, affiches en attributen van circusartiesten, en vertonen televisies opnames.


Casablanca variété

Wij willen u het volgende laten weten. Wij zijn vanaf zondag juli met vakantie. U kunt er sfeervol dineren en naar een voorstelling kijken in het ouderwetse theatercircus.


In het historische hart van Amsterdam, gebouwd tussen twee grachten, vindt u deze private dinner locatie. Het statige pand dateert uit de. Houd mij op de hoogte van mooie deals. Vergelijkbare restaurants in de buurt.


Casablanca variété

Show on map Routebeschrijving. Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer, plattegrond en sluitingsdagen. Klik hier voor meer informatie. Verder mogelijk: Goochel workshop.


Get à Nice table overlooking The Canals of Amsterdam. This video is unavailable. De meest volledige site met ruim 66. Ethiopisch Restaurant Axum MacBlauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts