woensdag 5 oktober 2016

Buiten gashaard

Met een tafelhaard creëert u een bijzonder aangename sfeer op uw terras en zit u heerlijk warm buiten ! Tuinhaard voor in jouw tuin. Verkrijgbaar als zelfstandig element of met een tafel van hardhout, aluminium of steigerhout. U kunt de losse (inbouw-) tafelhaard in uw eigen tafel van hout of natuursteen plaatsen.


Deze buiten gashaarden zijn gemakkelijk aan te sluiten en werken op propaangas of aardgas.

Diverse buitenhaarden in verschillende stijlen. Ons aanbod van buitenhaarden is chique, stijlvol en nergens anders te vinden. De cosi cosicube gashaard is gemaakt van douglas hout en heeft een roestvaste bovenplaat. De bediening van een gashaard is uiterst gemakkelijk. Binnen enkele seconden krullen de vlammen langs de keramische houtblokken.


Daarnaast is het vlammenspel te regelen met een afstandsbediening. En bij het verlaten van de woning kunt u de haard even gemakkelijk weer uitschakelen. Meer informatie over een gashaard voor buiten ?

Faber The Tube gashaard Faber The Tube gashaard De Faber haarden voor buiten zijn stijlvolle gashaarden waarbij de gasfles onderin de haard opgeborgen kan worden. Ontdek de mogelijkheden van Elementen creëer uw eigen unieke gashaard voor buiten ! Stel zelf uw gashaard voor buiten samen! De uitstraling van uw gashaard voor buiten kunt u bij Elementvoor een groot gedeelte zelf bepalen. Dit betekent dat u uw haard zó kunt vormgeven, dat het design precies aansluit bij de stijl van uw tuin of balkon.


Gashaarden voor de tuin zorgen voor warmte en gezelligheid. Gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen, lijken de vuren op een echt knapperend houtvuur. Het ligt voornamelijk aan de grootte van de gashaard welke diameter je nodig hebt voor het kanaal. Hoe groter de gashaard , hoe groter het rookgasafvoerkanaal. Bij alle toestellen wordt er standaard een installatiehandleiding bijgeleverd.


Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom geven we u graag een passend advies. We hebben rondom het tuinseizoen altijd meerdere tuinhaarden buiten staan zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.


We verkopen tuinhaarden op hout en op gas. Dus bent u plan een nieuwe openhaar terrashaard voor buiten of binnen hout-gestookt of gas-gestookt te gaan realiseren, Bij ons ook in de showroom zijn kratki , bronpi , en liseo houtkachels te bezichtigen. Dan bent u bij ons op het juiste adres!


Zet de gashaard aan en je kunt ultiem genieten van een gezellige en warme avond.

Vind je de plek toch niet zo mooi? Sommige gashaarden zijn eenvoudig te verplaatsen. Wil je echt indruk maken op jouw gasten?


Denk dan niet alleen aan een vrijstaande gashaard en kies misschien voor een ingebouwde gashaard. Het gas is gemakkelijk aan te steken, je hebt in een handomdraai een heerlijk vuur zonder gedoe met hout. Tafelhaarden voor de tuin verbergen de gasfles in de tafel, waardoor het vuur in de haardtafel alle aandacht krijgt. Bent u opzoek naar een buiten - of binnenhaard met daarbij alle bijbehorende accessoires, rookkanalen, aansluit materialen of bent u opzoek naar aanmaakblokjes?


Ontdek onze collectie design terrashaarden met keuze uit ruim varianten Filter op materiaal, grootte en stijl en vind uw ideale terrashaard! Met een gashaard voor buiten ben je verzekerd van een gezellige avond. Er zijn volop mogelijkheden om een gashaard voor buiten aan te passen aan je eigen wensen.


Een gashaard voor buiten : take your pick! Happy Cocooning vuurtafel Vierkant klein zwart Bent u op zoek naar een behaaglijke gashaard voor buiten die voor veel warmte en gezelligheid zorgt? Dan is deze vuurtafel waarschijnlijk een schot in de roos! De vuurtafel van Happy Cocooning is een luxe tafelhaar voorzien van een ingebouwde gashaard.


Al enige tijd ben ik geinteresseerd in buiten gashaarden. Alleen de prijzen ervan hebben mij doen besluiten om er zelf te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts