woensdag 5 oktober 2016

High tea tuincentrum

De nummer in online groen. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis verzending en retour! Laagste prijs en gratis avondbezorging.


Bestel tuintafels via Beslist.

Tuintafels nú al vanaf € 195. Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy. Dit alles natuurlijk met diverse soorten thee. High Tea , winkelen een gezellig dagje uit in Venlo. Dit arrangement geldt vanaf personen en dient u minstens een dag van tevoren te reserveren.


Een high tea is super leuk om te doen met vrienden of familie. Je kunt bijvoorbeeld gezellig met z’n tweeën of in een klein groepje een high tea doen, zodat jullie goed kunnen bijkletsen en lekker kunnen eten. Maar ook in grotere groepen is een high tea een ontzettend leuk idee.


Gezellig samen bijkletsen met heerlijke hapjes en een kopje thee of koffie.

Graag wel even dagen vooraf reserveren zodat we al het lekkers kunnen voorbereiden. Op zoek naar een leuk cadeau? De cadeaubonnen voor onze high tea zijn bij de klantenservice te koop. Ook aan de kleine gasten is gedacht: kom naar Tuincentrum BorgHuis voor.


Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Je kunt alle dagen van de week bij ons een high tea reserveren en het kost €1per persoon. Ideaal voor een gezellige middag. Wij willen je vragen om twee dagen van tevoren te reserveren, zodat wij een mooi plekje voor je kunnen reserveren.


Mochten er dieetwensen of allergieen zijn, dan horen we dat uiteraard ook graag minimaal twee dagen van tevoren. Gemakkelijk Tuinproducten online bestellen en zonder gesjouw thuis laten bezorgen! U kunt ook altijd even langskomen in ons tuincentrum.


High tea - Bij Tuincentrum Daniëls nabij Roermon Limburg, vindt u o. Wat kunt u verwachten tijdens een. Op je gemak proeven van luxe hapjes, hartige sandwiches en diverse zoetigheden. De high tea kost €1per persoon en u kunt reserveren vanaf personen. Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Ook dat kunt u in onderstaand formulier invullen.

Zien we u snel bij Tuincentrum De Schouw voor een heerlijke high tea ? Dat wordt heerlijk genieten van een kopje koffie met lekkers of een vers gemaakte maaltijd. Kom gezellig langs en neem die welverdiende pauze! Bij GroenRijk Den Bosch boekt u voor slechts €1p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts