woensdag 2 november 2016

Betonmallen

De specialist in het produceren van betonmallen. Of het nou gaat om een eenvoudige sparing, een moeilijk betonelement of het geheel uitbesteden van de werkplaats, ter Stege heeft zich bewezen een betrouwbare partner te zijn en, door de “proeffabriek”, een bedrijf te zijn die wil innoveren om samen verder te komen. Hier produceren wij al meer dan jaar modellen voor de betonindustrie.


Zo maken wij zowel kleine prefab vormen maar ook grote vormen tot zelfs de gehele onderzijde van een brug. Wilt u als aannemer of architect geluidswanden, de (kale) muren van gebouwen, tunnels en andere betonconstructies decoratief verfraaien, dan kunt u bij ons betonmallen laten maken. Voor een schonere en meer.

Deze mallen moeten tot op de millimeter precies gemaakt worden zodat de bouwprojecten niet in de knoei komen. Afvoer restbeton blokken verkregen uit de betonmallen van de bouwplaats. Tevens voeren we reparaties en richtwerkzaamheden uit aan bestaande mallen. KROBO bv bouwt zowel direct ontkistings- als ook stortmallen.


Direct ontkistingsmallen voor o. Metaalconstructiebedrijf EMG in Ede voor metaal maatwerk en series. Specialisatie betonbekistingen, gevelbekleding, opslagsystemen brandbare stoffen. Deze betonblokken worden zowel voor tijdelijke als permanente oplossingen gebruikt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Gietmallen en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. Bekijk alles met gietmallen! Verhoeven Timmerfabriek Nederland heeft een grote reputatie als leverancier van houten betonmallen.


Wij hebben meer dan jaar ervaring in het bouwen van mallen voor prefab beton producten en voor het produceren op de bouwplaats. In dit artikel behandelen we de beton mal. De kunst van een goede mal Het maken van een goede beton mal is essentieel voor een mooi eindproduct. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor de productie van betonnen wanden ook kanteltafels leveren. Zwaardere uitvoeringen zijn ook mogelijk.


Nieuwe bekleding Afsluitdijk: betonmallen. De Afsluitdijk moet een superstorm kunnen weerstaan. Om dat te kunnen realiseren wordt de dijk versterkt en daar helpt Consmema graag aan mee. Dat doen we door betonmallen te maken in opdracht van bouwconsortium Levvel. Levvel voorziet de gehele dijk van nieuwe bekleding.


Innovatieve golfbrekers en. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Maak een keuze: Op voorraad. Wij maakten een handig stappenplan en zochten de mooiste resultaten ter inspiratie bij elkaar. Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby. Betonnen bloembakken zelf maken.


Plantenbak van beton maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts