donderdag 3 november 2016

Rattenklem aas

Groot assortiment rattenvallen en klemmen om effectief ratten te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Deze extra grote en krachtige rattenklem van het merk LUCHS, is dermate krachtig dat er een beveiliging op zit om uw vingers bij het scherpstellen te beschermen. Deze nieuwe generatie rattenklem heeft een haakmechanisme waar het aas aan vast geprikt kan worden, hierdoor is de vangkans vele malen groter dan de traditionele rattenklemmen.


Bied het lokaas aan op plaatsen dichtbij bij de schuilplaatsen van de ratten. Voldoende aanbod en verversing is noodzakelijk, evenals controleren of er nog van het aas gegeten wordt. Als u de rattenbestrijding afrondt moet u met onvergiftigd lokaas blijven monitoren of er opnieuw bruine ratten komen opdagen.


Dit kan voor komen als je er teveel lokaas op doet, en als je lokaas er niet goed op aanbrengt. Effectief ratten vangen vraagt geduld en een doordachte werkwijze. Zelf doe in aan de voorkant van een rattenklem lokaas in het aanwezige rondje en wat aan de achterkant van de rattenklem.


Welke rattenklem is nu professioneel? Dat zijn de rattenklemmen die de professionele bestrijders ook gebruiken als ze de ratten buiten bestrijden. Een echte rattenklem herken je aan een sterke veer die je meerdere keren kunt gebruiken. Dat kan zowel een houten rattenklem zijn als een plastic rattenklem.


Ook zie je nog wel eens de ijzeren klemmen. Met deze degelijk plastic ratten vangt u rattenklem eenvoudig en snel. Daarnaast smeert u een beetje lokstof op de val, zoals bijvoorbeeld pindakaas of een stukje kaas of worst.


Rattenklem aas

Ook verkopen wij diverse voerdozen waar een rattenklem in past zodat het gebruik van klemmen veilig is random kinderen en huisdieren. Over ons AllesTegenOngedierte. Gebruik een goede rattenklem. De veer is van groot belang bij een goede rattenklem. Indien de veer van de rattenklem te slap is zal deze de rat niet opslag doden en onnodig leed veroorzaken.


Een lokaas wat wij adviseren is. Ratten zijn bijna overal te vinden. Er komen ook steeds meer meldingen van mensen die een rat of meerdere ratten hebben gezien in hun woonwijk. U kunt dan ook kiezen uit een rattenklem , dit dood de rat of uit een inloopval. De rat kan dan buiten uitgezet worden.


Rattenklem aas

Echter komt u op deze manier in de meeste gevallen niet van uw rattenprobleem af. Heeft u last van een kleine rattenplaag dan is het plaatsen van rattenklemmen vaak voldoende. Het enige wat u doet is een beetje aas op de klem leggen en.


Let altijd op bij het vangen van ratten dat u een kooi uitkiest die groot genoeg is. Nieuw Ophalen of Verzenden. Het dier moet wel in de kooi passen namelijk.


Een rat of ieder ander dier zal zichzelf nooit in een kooi willen wringen om het aas te pakken. Meerdere kooien plaatsen Verder is een belangrijke tip om meerdere kooien te plaatsen. Veel kleine knaagdieren zijn nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit, de minste aanraking zal de rattenklem doen dichtslaan en de kans is groot dat een dier er mee gevangen wordt. Een rattenklem is eveneens een bekende manier om ratten te vangen en zeer effectief bij de bestrijding van ratten in je woon- of bedrijfsomgeving. Iedereen kent de rattenklem wel: je legt er wat te eten op en zodra de rat er zijn tanden in wil zetten klapt de val dicht en is het gedaan met het dier.


Bij het legen van de klem komt u wel rechtstreeks in contact met de rat dus is het hygiënisch om wegwerphandschoenen om te doen. Wie neemt er walnoten mee uit mijn huis? Een wildcamera laat zien dat het een rat is. Het advies is een rattenklem te plaatsen.


Rattenklem aas

IN HORST MOETEN PARTICULIEREN VOORTAAN ZELF RATTEN BESTRIJDEN. De gemeente constateert dat advies door gemeentelijke rattenbestrijders vaak niet wordt opgevolgd door bewoners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts