woensdag 30 augustus 2017

Verticaal tuinieren binnen

Minigarden Vertical, Corner en One zijn duurzame verticale tuin systemen geschikt voor alle soorten groene wanden voor binnen en buiten. Eenvoudige montage dankzij. Misschien beschik je niet over een grote tuin, wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin een goede oplossing. Met een verticale tuin bespaar je ruimte en bovendien vraagt het iets van jouw creativiteit.


Precies: heb je buiten geen ruimte, dan moet de tuin maar naar binnen komen!

Dit kun je het beste doen door een verticale tuin binnen aan te leggen, aangezien het meestal ook weer niet de bedoeling is dat de binnentuin veel ruimte in beslag neemt. Hier vind je praktische en creatieve ideeën om zelf een verticale tuin binnen aan te leggen. Verticaal tuinieren in een stapeltuin van of verdiepingen, van Douglas hout of Cortenstaal. Een moestuin met bakken vol kruiden, groentes of bloemen op minder dan vierkante meter. Tuinieren op je balkon, stoep, dakterras of gewoon in je tun.


Voor het verticaal tuinieren binnen te realiseren kan je werken met losse wandpotten, waar je ook prachtige groene muren mee kunt maken in de woonkamer of voor op kantoor met de wandpotten van Vertiplants Copenhagen. Hoe kan tuinieren als je een kleine tuin of een klein balkon hebt? Juist, door verticaal te tuinieren en de hoogte goed te benutten.

En dat geldt niet alleen voor buiten, dit idee is ook heel goed toepasbaar binnen in huis. Door de capillaire werking haalt het plantenpaneel automatisch water uit deze goot. Kies je voor een grote wand dan heb je wel een extra irrigatiesysteem nodig.


Je kunt de modulaire plantenwand systemen zeer eenvoudig plaatsen zowel op bestaande als op nieuwe muren. En je kunt natuurlijk zowel binnen als buiten verticaal tuinieren. Systemen om verticaal te kunnen tuinieren kun je zelf maken, maar ze zijn ook kant-en-klaar te koop.


Gebruik het in de keuken als verticale kruidentuin, als indrukwekkende green wall in de woonkamer of als verticale moestuin op het balkon. Voordelen Kan binnen en buiten gebruikt worden. Hierdoor is een verticale tuin ruimtebesparend en dé oplossing voor bijvoorbeeld kleinere tuinen en balkons.


Niet alleen buiten, maar ook binnen in huis. Er zijn veel mensen die het probleem hebben van ruimte tekort. Mensen die een kleine woonkamer, kleine keuken, kleine tuin of een klein balkon hebben. Hierdoor hebben zij ook beperkte ruimte voor het plaatsen van leuke planten. Een verticale tuin of groene wand voor binnen.


Laat uw duurzame ambities zien, zorg voor een beter werklimaat binnen of maak u kantoor binnen nog mooier! Verticale tuinsystemen hebben de afgelopen jaren een indrukwekkende sprong voorwaarts gemaakt. Omdat ze bijna geen ruimte innemen, kunnen zelfs kleine kantoren een verticaal tuinsysteem huisvesten.

Als we op Pinterest kijken valt meteen op dat verticaal tuinieren een hit is, en terecht! Wat zijn verticale tuinsystemen? We schreven hier al veel over verticale tuinen (lees hier alles gerelateerd aan verticale tuinen), vandaag dus tien manieren voor verticaal tuinieren.


Binnen zeven stappen heb jij die droomtuin. Op zoek naar een échte eyecatcher voor in je huis of op kantoor? Onze verticale tuinen met industriële look zijn uitermate geschikt voor zowel binnen - als buitenshuis, zodat jij altijd omgeven bent van een groene omgeving. Zoals met alles heeft elk systeem plus en min punten. De verticale tuin binnen is een ingenieus en duurzaam systeem voor groene verticale begroeiing.


Het modulair systeem is eenvoudig in opbouw en vraagt, door het ingebouwde watergeefsysteem, weinig onderhoud. Klik hier en bekijk hoe je jouw verticale tuin kunt creëren! Het systeem wordt in zijn geheel prefab aangeleverd.


De beste en meest voordelige verticale tuin systemen hebben wij op een rij gezet met een korte beschrijving en prijs. Deze producten om een verticale tuin mee te maken zijn opgedeeld en binnen en buiten. Deze wandrek is ideaal om potjes met planten en bloemen op te zetten.


Vind de beste selectie verticaal tuinieren binnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit verticaal tuinieren binnen voor de dutch luidspreker. Het voordeel van verticaal tuinieren is dat er meer planten kunnen geplaatst worden per vierkante meter en het bovendien een leuke en origineel iets is. Voor binnentuinen, kunt u kiezen voor zowel grondgebonden teelt of hydrocultuur (of zelfs luchtteelt of aeroponics).


Deze zullen een goede opbrengst geven als ook de planten goed verzorgd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts